Sevgili Motorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Sevgili Motorum

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] bunun üzerinde olmak gerçekten harika bi kaç seneye yetmeyecek tabi geçiş yapmayı düşünüyorum ama alıştırma lazım malum :) trde özel ehliyet gerekmiyor A2 ile kullanılıyor scooterda buda :) ben öyle biliyorum ehliyetim yok zaten :D

Dogrudur belki burdada oyledir ama hep disarda goruyorum kurs ve kursiyerleri motor uzerinde. Belki onlarin araba ehliyeti yok ondan direk motor ehliyeti aliyorlar. Belkide yetiyordur b ehliyeti... neyse canim.
Tekrardan hayirli olsun gule gule kullan diyip kacayim. Ins. Iyi bir park yerin vardir.
Bu avatarda gordugun 3. Scooter :) 2 si calindida benim. Ama bu tutkudan vazgecemedigim icin 3. Aldik :)
3 cide ayni markaydi bunlari cok seviyor baska turlusunu kullnamayi hic dusunmedim bile :)

---> Sevgili Motorum

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] tesekkürler park yerim iyi var :D çalınması zoradan D::D:D:D

---> Sevgili Motorum

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] tesekkürler park yerim iyi var :D çalınması zoradan D::D:D:D

Sevimdim. Onun acisini cok yasadik :) kimsenin yasamasini istemem.

Bende artik 2 dk.ligina bile bodruma koyuyorum :)
Gecen cok komik oldu :) yine kafani sisircem ama kusuruma bakma anlatmazsam simdi icimde kalir :)

Motor marstan calismiyordu tamire goturdum. Neyse yuriyerek gekdik. Ertesi gun motoru tamire goturdugumu unuttim abalama iftara gidecektim. Motorla giderim diye dusunup bodrumun kapisini actim baktim.motorun yeri bos. Sok oldum 1-2 dk donmus sekilde durduktan sonra icimden yuh! Bodrumdandami caldilar diye gecirdim :) hala tamir aklima gelmiyorda dusunmeye devam ediyorum. Acaba unutip disari koydumda ordanmi aldilar diye dusunurken aklima gekdi tamirdeydi. Nasil korktugumu anlatamam :)

Cok komik bir durumdaydim ablamlarda gulmekten oldu :)

---> Sevgili Motorum

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] umarım başıma gelmez cidden çok canım acır :D 4 ay sancılı bekleyişim oldu motor için :D

---> Sevgili Motorum

Merhaba.
Hayırlı olsun diyelim.
motor kendi yakıtını içerken,sizde kendi suyunuzu için.

Depe-depe kullanın.

son bir öneri;
Kullanırken makinenin sesinden, pistonun saniyedeki hareketini sayabilmelisiniz.
Öyle tatlı tatlı gidin yani.

Çevrenize güzel bir örnek olmanız dileği ile.

Saygılar.

---> Sevgili Motorum

buda benim sevgili motorum

hon_ss50_11.jpg

@CaSPeR35 [MENTION=4428]sEmih[/MENTION]

---> Sevgili Motorum

Gülle Gülle Kulan ...

Hediye Verseler Binmem Ama Yinede Alirim :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri