sevgili Günlük

---> sevgili salah günnük

asıl siz saolun

zevgülü vede pek zalah olmaqklan beraber gercüh günnüğüm
naberr?bugün annemin okul arkadaşı geldi.ne zamandır görüşmüolarmış.yazılılar yaklaşıo.geometriden hiç bişi bilmiyom laaa napcam.kopyada çekemem hocalar depemizde dolanıo.şühedanın oturduu sırayla benimki arasında dağlar kadar fark var.malum şahşiyyetlen ayrıldık hiiiiçççç üsülmedim.yeni bi metal grubu keşfettim adı black sabbath süpper bişi nese ben kaçarovs byee

---> sevgili Günlük

tamam

sevgili günlük bugün mat yazılısı olduk.o kadar kazıktı ki anlatamamm.matematik sınavında 120 kişilik ortak sınavda 60 ın üzeri yok.30 alan sanli 80-90 almış gibi sevinio.onlardan bi tanesi de bendim.30 aldım,vaaayyyyy 30 haaa iyiymiş beee laflarını duydum.bi de anadolu lisesiyiz düşün artık .nese ben kaçar.byee

---> sevgili Günlük

sevgili zalah günnük
naber laaa.bugün bayramın son günü toplaya toplaya 45 lira topladım içim sızlıooo.karar verdim kendime laptop alcam.onun için para biriktiriorm.şuan süpper ötesi metal dinliorm.lp dinliorm.öffffff canım sıkıldı.ben kaçar byeee

---> sevgili Günlük

eyyyy benim salah günnüğüm
ben delirdim mi laaa...hakketten haaa nan bi sölüyemedim birilerine seni seviorm die...amma naaparsın kader...bu arada tüm yazılıları olduk.teşekkür alcam işşallah.nese ben giderski byee

---> sevgili Günlük

eyyyyy türk günlüğüüü birinci vazifenn beni dinlemektir
öle bi giriş yapıyım dedim.her nese naber.bugün tokatspor-fenerbahçe maçı var ve tokat az önce gol attı.eee benim şehrim tabi atar.babam da 60 gençlik yönetiminde olduğu için gitti.bizi götüremedi.tokatsporlu futbolculardan benim için imzalı forma alacak.süpper bence
kesinlikle bülent önce imzalasın.neyse ben babamı arıycam tebrik için.hade byee

---> sevgili Günlük

sevgili günlük
nabersinn laaaaa iisin umarım.bende bilgisyardayım şuan tel için tema yapıyorum nese ben giderski fazla klmıcam bugün
gidiyorum uzaklaraaaa dönülmezz diyarlaraaaa

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri