sevgili Günlük

alissa_silas

Bayan Üye
naber günnük?bugün hamur açtık evin kızı ben olduum için her işe ben koştum,bu yüzden çok yoruldum,şimdik evanescence dinleyip huzur buluom hade byee...

---> sevgili salah günnük

2 3 satır cumle yazıp gereksız konu acmak yasaktır unutmayınkı 1gun 24 saattır en az 5 satır bulunmalı.

kuraLLarı oku istersen..

Nse pyLaşm için tşkLer..

tmm okudum kuralları

sevgili salah günnük
bugün oruçum ve açlıktan ölmek üzereyim.msn ye giriom kismeler yok,ayar oldum.seri katiller ve psikolojileri üzerine yaptığım 50 sayfalık araştırmama devam ediom ama yeni bişiler bulamıom.bu arada araştırmamı odama koyamıyorum.o dosya odamda durunca albert fish'in ruhu beni ziyaret edio sanki,tırsıorm ondan.bende magdalalı meryem araştırmama yoğunlaştım ama kafam patlıcak gibi die wazgeçtim.kutsal kan,kutsal kase yi okuom ama kitap aynen şu
ebemin adı şudur.beni o doğurdu.bu iki cümlenin arasına ebemin hayatını sokuşturunca doğal olarak konudan kopuosun.hiçbişi annamadım kitaptan.bende kızıl nehirlere devam ediom.yazarı jean christophe grange.adam manyah yazıo yaaa.dehşet bişi.nese,bugün basket maçı yapiim dedim,annem bayılırsın felan didi. izin wermedi.facebook a girdim orda manyağın biri beni eklemiş.hep bilmediim tipler eklio beni ben de kabul etmedim.ii yapmışmıyım?nese ben kaçar bye...

hello günlük
nbr?bugünlerde konsolosluğu kafaya taktıım için ingilizce konuşmaya çalışıorm.bi metin bulunca hemen ingilizceye çevirmeye çalışıom.kuzenm geldi bugün.az önce kardeşim,kuzinim ve ben bi bilgisayar kavgasına tutuştuk.ben ve kardeşim boğuşurken bi baktık kuzenim bilgisayara geçmiş.çok komikti.bugün jean christophe grange in taş meclisi adlı kitabını tamı tamına 6 saatte bitirdim.muhteşem bi kitaptı.kız annesine ayı dedi hahaha . manyak bi kitaptı.dün de saat gece11 den 3 e kadar kızıl nehirlerin yarısını bitirdim.zaten daha önce yarısını okumuştum manyak bi kitaptı.nese bye

sevgülü günnük
bugün annem turşu kuruo,kornişon salatalık almış.iftara biraz ayır dedim ayırmadı,bana da yedirtmio.ama eğer o salatalıklar zayi olursa ben anneme ne yapçaamı bilirim.telefona biraz evanescence,paramore gibi müzikler attım.onnarı dinliorm.dün nagehan,ben gamze buluştuk,gezdik,tozduk,bayaa bi eğlendik.nagehan(yine)birine aşık olmuş ama bu seferki biraz uçuk.çünkü bizim kız 15,oğlan 23 yaşında.ben bunu duyunca yolun ortasında çüüüüşşşşşş die bağırdım.millet bana bakmaya başladı hahaha .ama ossun güseldi gene.nagehan taşhan a varana kadar telefonla konuştu.hem enişteden,hem bizden azar yedi hahaha .ama napiim konuşmasaydııı.gıcık etti bizi saatlerce konuştu.bizimle gezmeye mi geldi,telle görüşme yapmaya mı annamadım.hade bye...

Son düzenleme:

:)
Bütün bu yazdıklarını Ana başlıkta toplamaya ne dersin?

nası bi başlık altında diosun jigsaw
sevgili ***** günnük
bugün bilgisayar yasağımı deldim geçtim.anneme kurallar delinmek içindir deim hahaha ve de azarı yedim.nese şühedamla görüştük canım benim feci ösledim nan günnük onu neyseee sooora bugün bizimkiler hamur açtı bende net kafeye kaçtım şarkı indirdim.tam mp3 e şarkı atıodum,sürem bitti :( nese bayramdan soora şühedayla beraber gidip şarkı indircez bol bol.biras ingilizce kitap okucam ingci vermişiti bi kitap ghost stories die.zati geçen gün michael jackson un hayaletiyle ilgili bişi izledim.evde dolaşamıom ödüm kopuo aynaya bile bakamıom nese bye

p. için saol dicem ama burda anlaşılcak bişi yok tek anladığım şey seinn evin kızı olduğun içn hamur yaptığın o kadar:D

:D dimi

sevgili salah günnük
nugün bayram erken kalkın çocuklar...diyerekten bi şarkı fışkırtasım geldi.gesmeye gitçes kardeşim yıkanıo.ben dün banyo yaptım.bizimkilere su kalmadı.birileri sonunda onu sevdiimi annadı.ama ossun ziyanı yok bende söledim zatii. nese ben kaçar.annem kettle a su koy deyo bye

sevgili salah günnük

okullar açıldı.şühedayla ben aynı sınıftayız.edebiyatçı tüm ders boyu milletin sinirini bozdu.yok efendim tm öğrenci mezarlığıymış,sayısalcı 265 le yerleşirmiş biz 300 le yerleşemezmişiz.iice moral bozdu.bi ara acaba sayısala mı gitsem dedim.tarihçiyi şoke ettim.millet hep hobi olarak müzik dinliyorum dedi.bende farklılık olsun diye metal müzik dinliyorum dedim(ama bi farklılık yok sonuçta hep bir metalci oldum).hoca şok oldu.benden metal müzik cd si istedi :D yapıp götürcem.nese byee

sevgili salah günnük

naber.tarihçiye cd yi götürdüm.dinlediniz mi die sordum yk dedi.telefonundan bana rock müzik açtı.nan ben hiç öle bişi beklemiodm tarihçiden.süpper rock şarkıları war benim bluetooth la atças işşallah.nese ben kaçar.linkin park ın videolarını izlicem bikaç tane indrmiştim de byeeee

helloyun salah günnük

naber laaaa.okul açıldı.şühedayı gördüm.kuzenimin düğününe gitti.şühedaya bi anahtarlık aldım.sınıfta en az 10 kişi bana da al dedi hahaha muratla eşrefe de bulmaya çalışıorm.zombili çirkin bişeydi amma millet ful bayıldı.bugün ödev de yk yarın benim kuzinin hamamı war.ona gitçem.byeee

sevgili zalah günnük
naberrr yazılılar yaklaştı.bugün anamın günü vardı emmeve lakin ben gitmedim sevmiorm kalabalığı.bizim sınıfta yeni bi uygulama var bundan sonra sınıftaki herkesin doğumgününü kutluorz.bbenden önce burçin var soorada ben süpper oluo yhaaa bol bol pasta yiyoz :D nese ben gittim byeee

tşkler biraz ilginç bir günlük olmuş

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri