Sevgili düşlerforum ailesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Sevgili düşlerforum ailesi

Asıl sorun artık forumun ya da forumların çekici gelmemesi. Uzun süredir burda olanlar bunu çok daha iyi anlayacaklardır.

Asıl sorun artık forumun ya da forumların çekici gelmemesi. Uzun süredir burda olanlar bunu çok daha iyi anlayacaklardır.

Ben çocukluğum dan beri uğraşıyor.um eğer gerçek ten seçilirse çok güzel oluyor örneğin buluşma ayarlanır forumdan herkes gelirdi toplanır dik bir şehirde yakın şehirler veya aynı şehirde böyle bulu sur dük çok güzel olurdu dediğin gibi paşam eskisi gibi pek insanlar girmiyor

Açtığım çoğu konuda hiç yorum yok. Takmıyorlar belki de. Ben de vazgeçtim açıkçası. Aktif de olamıyorum zaten okul başlayınca.

Açtığım çoğu konuda hiç yorum yok. Takmıyorlar belki de. Ben de vazgeçtim açıkçası. Aktif de olamıyorum zaten okul başlayınca.

Bende bu yüzden bunu açma isteği duydum hemsom bir hatırlatma :) düşler forumu uykudan uyandır ma zamanı geldi bence

görüyor n uğraşıyorum bir şeyler yapmaya calisiyorum :D
sabah sabah kaç konu açtım yeniden gazeteyi faaliyete getirdim onunla ilgileniyorum sam atık bölümü var üyeleri güldür mek için uğraşıyorum röportaj bölümü açmak istiyorum üyeler le ilgili o elimde değil işte özel msj kapalı olduğu için birde görevli değilim o planım var yarışmalar var bunları adliyeye sokmak istiyorum

gazete konuları cok dıkkat cekmıor bence farklı seyler dene :D
kolay gelsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri