Sevgi Sözleri Arşivim.. (: [ DeadLord ]

---> Sevgi Sözleri Arşivim.. (: [ DeadLord ]

# KORKUM sevmek değil,KORKUM sev ipte ayrılmak,KORKUM kurşun yemek değil,KORKUM kalleşçe vurulmak,KORKUM ölüm değil,KORKUM sizler tarafından unutulmak!
# Layık olduğun yer seni kabul etmese bile. giydiğin gelinlik kefen olsa bile,ardından göz yaşı döken olmasa bile,bekleme artık dönmem sana.
# Mesafeler ne kadar uzak olursa olsun. Sonsuzluğa giden tüm yollara adını yazdım. Hangi yoldan geçersen geç seni sevdiğimi okuyacaksın aşkım seni çok seviyorum.
# Mezarlar arasında bir mezar,o mezarın içinde bir tabut,o tabutun içinde bir kefen,o kefenin içinde "BEN" , benim içimdeyse hala SEN yaşıyorsun!
# Mırıldandığın şiir geldi aklıma. Seni bende bırakan. Göz yaşlarının tadı geldi aklıma. Her defasında kalbimi yakan. Sen geldin aklıma. Gidince beni benden alan.
# MUTLULUKLARIN BİR KAYAYA YAZILMIS KADAR KALICI üZüNTüLERIN İSE SAHİLDEKİ AYAK İZLERİ KADAR GECİCİ OLSUN CANIM......
# NE DüNDEN DAHA AZ NE YARINDAN DAHA çOK,SENİ BU GüNDE DüN OLDUĞU Gibi YARINDA OLACAĞI Gibi çOOOK SEVİYORUM! Bir TANEM...

# Ne Elimden Tuttular Ne Yüzüme Güldüler , Nede Bir Gün Olsun ölümüne Sevdiler. Ben Sevdim Başkasına Verdiler. Bana Bu Dünyada Mutluluk Harammış meğer..
# Ne insanlar tanıdım yıldızlar gibiydiler. hepsi göklerdeydi parlıyordu. ama ben seni güneşi seçtim. bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim...
# Ne yıldızları istiyorum gece yarılarıma, ne güneşi istiyorum sabahıma çok değil SEVDİĞİM sadece SENİ istiyorum yalnızlığıma...!!!
# Neden durmadan yağıyorsun yağmur? Neyi ıslatmak istiyorsun? Cadde ıslak, Kaldırımlar ıslak! Gözlerimi ıslatmak istiyorsan, onlar zaten ISLAK!!!
# öyle bir ağaca dayan ki hiç kurumasın ,öyle birini sev ki hiç unutmasın , sev ama mevsimlik olmasın, yazın yeşerip kışın solmasın.....
# öZLEDİM SENİ Ayrılık yüreğimi karıncalandırıyor nicedir.. Beynimi uyuşturuyor özlemin çok sık birlikte olmasak bile.

# Sana GüLüM desem olmaz, solar gidersin, Sana BEBEĞİM desem olmaz, ağlar küsersin, Sana MELEĞİM desem olmaz, uçar terk edersin, SENİ SEVİYORUM desem, acaba ne dersin bir tanem.
# Sana meleklerin kıskanacağı kadar mutluluk tıbbın şaşıracağı kadar sağlık tarihin yazamadığı kadar başarı ve hiç kimsenin göremediği kadar sevgi yolluyorum öptüm.
# Sana Sevgi çiçeğinin tohumlarını veriyorum onu cesaretinle koru sevginle besle bek ki bir gün gelir paylaşırım emanetimi.
# Sen ; bir damla şarap gibisin içtiğim anda beni sarhoş edecek ... Sen ; masmavi bir deniz gibisin, dokunduğum anda beni titretecek Sen ; harika bir insansın.
# SEN ALLAH’TAN dilediğim dilek,göklere uzanan ellerimsin,sen yaşadığım ömür,sen mutluluğa duyulan özlem,tek çarem,kaderimsin,kelimelerle ifade edemediğim tek aşkımsın.
# SEN BAL KADAR TATLI, LAHMACUN KADAR SICAK, çİĞKöFTE GİBİ YAKICI, DOLMA GİBİ çEKİCİ, BULGUR GİBİ ASİL, AŞURE GİBİ KARIŞIK VE İçLİ KöFTE GİBİ MüKEMMELSİN. ;)

# Sen bir çiçeksin,kalbimdeki meleksin,kanadını takip uçtun,mutluluğu elde buldun
# Sen deprem gibi girdin gönlüme fay hattı çizdin yüreğime,enkazlar bıraktım üzerimde,kalbimde arcılar devam etmekte,özlemektesin bir tanem 8.4 şiddetinde !!!
# SEN geleceğini beklediğim beyaz güvercinim SEN geceleri yıldızlar ardındaki meleğim SEN hayattaki tek gerçeğim BEN ininki yalnızca SENİ SEVECEĞİM.
# Sen gelmesen de yine ; geceyi okşarım saçın yerine Belki ben kırgın ; belki sen yaralı Aşkın sağanağına yakalanırsan eğer Kalbime sığınırsın , inan buna değer .
# SEN GüLERKEN YANINDAKİLERDE GüLER AMA SEN AĞLARKEN YALNIZ AĞLARSIN ONUN İçİN öYLE BİR AĞACA YASLANKİ AĞAç Hİç YIKLIMASIN öYLE BİR DOST EDİNKİ SENİ ASLA BIRAKMASIN.

# Sen hiç işteyken uzaklara dalıp, işini unutup, olduğun yerde buz kesilip, gözünü kırpmadan bir yere bakıp haykırırcasına ağlamaya çalıştın mı sevgin için...
# Sen orda benden uzakta,bense burada senden uzak!aramızdaki mesafe o kadar çok ki,ama aramızdaki mesafe ne kadar uzak olursa olsun,seni hep sevdim ve sevecegim.aşkım.
# Sen tanrıya duam canımdan cansın. Sen görmeyen gözüme ışık, kalbimin de anahtarısın! Yalnızlığımın çaresi, biricik AŞKIMSIN.
# Sen Yüreğimde Hançer Kalbimde Yaramsın, Sen Küçücük bir kayada kocaman bir sevdasın, Senin Uğruna Can Almak Ne Kelime; CANIMI VERECEK KADAR KUTSALSIN BİR TANEM .
# Seni ben değil gözlerim seçti,Onlar gördü, onlar beğendi.Sen benim değil, yalnız gözleriminsin.Sen gidiyorsan bana ne, onlar hüzünlensin.

# Seni benliğimi sever gibi, ben gibi seviyorum. düşüncede değil, sözde değil, gözlerimle değil, ben seni yüreğimle Seviyorum aşkım....
# Seni bir ömür boyu bitirmek değil sana hep yeniden başlamak istedim,Sana sevgimi sundum ama sen sadece ve sadece beni kaybetmek istedin.
# Seni çok seviyorum be GüLüM!!Sadece içimden geldi seni hiç kimseye ve hiçbir şeye değişmem bunu sakın unutma.Sevgilerle GüLüM.
# Seni çok seviyorum canım arkadaşım Emine
# SENİ DELİ GİBİ SEVERDİM LAKİN SEN AŞKIMA EŞEK GİBİ TEPERDİN ARTIK DEĞERİ KALMADI NAZINDA yarın bekliyorum seni hayvan pazarında.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri