---> Sevgi BöyLe Birşeydir Bitanede Ben Yaziyim Dedim
G gocmen Kayıtlı Üye 4 Haz 2009 #23 ---> Sevgi BöyLe Birşeydir sevgı uzakta olupta onu ynaında hıssettemktir
AhuELa'S<3 Bayan Üye 24 Ocak 2010 #26 ---> Sevgi BöyLe Birşeydir Çok güzelmiş emeğine sağlık.....o güzel sözlerle resimler de birleşince daha ayrı bi hayranlık uyandırdı bnde.... :2:
---> Sevgi BöyLe Birşeydir Çok güzelmiş emeğine sağlık.....o güzel sözlerle resimler de birleşince daha ayrı bi hayranlık uyandırdı bnde.... :2:
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 24 Ocak 2010 #27 ---> Sevgi BöyLe Birşeydir Aynı Zamanda Bunları Yapanlarında Soyu Tükenmektedir xD Teşekkürler
AhuELa'S<3 Bayan Üye 24 Ocak 2010 #28 ---> Sevgi BöyLe Birşeydir Asi Ruh' Alıntı: Aynı Zamanda Bunları Yapanlarında Soyu Tükenmektedir xD Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Çok doğru bi tespit
---> Sevgi BöyLe Birşeydir Asi Ruh' Alıntı: Aynı Zamanda Bunları Yapanlarında Soyu Tükenmektedir xD Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Çok doğru bi tespit
MaNoLyA_53 Bayan Üye 13 Şub 2010 #29 ---> Sevgi BöyLe Birşeydir eline sağlik kardeşim güzel yansıtmışsın bu paylaşim için teşekkürler...
M MeLanChoLy Kayıtlı Üye 2 Haz 2010 #32 ---> Sevgi BöyLe Birşeydir Sevgi .. Her Ne Pahasına Olsun Ondan Vazgeçmemektir.. Resimleri Çok Beğendim Güzel Hazırlamışsın Emeğine Sağlık Dostum ; )
---> Sevgi BöyLe Birşeydir Sevgi .. Her Ne Pahasına Olsun Ondan Vazgeçmemektir.. Resimleri Çok Beğendim Güzel Hazırlamışsın Emeğine Sağlık Dostum ; )
H halimeee Bayan Üye 11 Haz 2010 #33 ---> Sevgi BöyLe Birşeydir Ellerine sağlık çok güzel paylaşım ....
Eva. Bayan Üye 28 Eyl 2010 #34 ---> Sevgi BöyLe Birşeydir Sevgi hayattaki en güzl duygudur. Teşekkürler.
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 5 Şub 2012 #39 ---> Sevgi BöyLe Birşeydir yenilenmesi gerekiyor
A ay prensesi Bayan Üye 1 May 2012 #40 ---> Sevgi BöyLe Birşeydir thanks you Son düzenleme: 1 May 2012