---> Sever misin ? Sevmez misin ? Severım Buskuvılı pasta
BadMatmazel توغبه Prenses 20 May 2020 #3,302 ---> Sever misin ? Sevmez misin ? Severim Trip atan insanlari
'Gülümse :D Prenses 20 May 2020 #3,303 Kendimde yapmam yapanıda sevmem net Yağmurda kulağonda müzik eşliğinde yürümek
buğlem Bayan Üye 23 May 2020 #3,312 ---> Sever misin ? Sevmez misin ? Sevmrm Kakaolu frambuazlı pasta
Salvo Kayıtlı Üye 23 May 2020 #3,318 Midyeci ahmet iğrençççç 1 kere gittim basmışlar baharatı. şefler derki yoksa yemeğinin tadı bas baharatı Hiç yemedim onu Salatalık turşusu en taze olanından
Midyeci ahmet iğrençççç 1 kere gittim basmışlar baharatı. şefler derki yoksa yemeğinin tadı bas baharatı Hiç yemedim onu Salatalık turşusu en taze olanından
'Gülümse :D Prenses 23 May 2020 #3,319 Ben beğenmiştim o kadar da baharatlı değildi 15 dakikalık salamura gibi olan severim turşu halinide severim Yumurta turşusu
Ben beğenmiştim o kadar da baharatlı değildi 15 dakikalık salamura gibi olan severim turşu halinide severim Yumurta turşusu
Salvo Kayıtlı Üye 23 May 2020 #3,320 Yumurtanın turşusunudamı kurmuşlar valla yemedim Sarımsak turşusu