---> Severmisin + Sevmezmisin.. ! EH xD patatez kızartmasıı xD ?
uFkk Kayıtlı Üye 27 Ara 2009 #1,850 ---> Severmisin + Sevmezmisin.. ! ouww içiPte böyle süper xD Sigara İçmeyi.. ?
uFkk Kayıtlı Üye 27 Ara 2009 #1,852 ---> Severmisin + Sevmezmisin.. ! ooo bayılırım xD bi ara yapalım xD Tavla ?
K kemal35 Banned 27 Ara 2009 #1,853 ---> Severmisin + Sevmezmisin.. ! ok yaparız sevmem tek kale turnuva yapmayı
uFkk Kayıtlı Üye 27 Ara 2009 #1,854 ---> Severmisin + Sevmezmisin.. ! eskiden oynardık severim forumda üzerime futbolcu tanımam xD gece Korku filmi izlemeyi ?
---> Severmisin + Sevmezmisin.. ! eskiden oynardık severim forumda üzerime futbolcu tanımam xD gece Korku filmi izlemeyi ?
K kemal35 Banned 27 Ara 2009 #1,855 ---> Severmisin + Sevmezmisin.. ! sana rakibim dostum severim bayramlarda el öpüp birtürlü para toplayamamayı
---> Severmisin + Sevmezmisin.. ! sana rakibim dostum severim bayramlarda el öpüp birtürlü para toplayamamayı
uFkk Kayıtlı Üye 27 Ara 2009 #1,856 ---> Severmisin + Sevmezmisin.. ! vermiolar arkadaş ya bıraktım o yüzden artık sevmiyorum xD Tuttuğun Takım GoL atınca sevinçten sağına soluna vurmayı ? xD
---> Severmisin + Sevmezmisin.. ! vermiolar arkadaş ya bıraktım o yüzden artık sevmiyorum xD Tuttuğun Takım GoL atınca sevinçten sağına soluna vurmayı ? xD
K kemal35 Banned 27 Ara 2009 #1,857 ---> Severmisin + Sevmezmisin.. ! sevmem sadece kendime vururum sevinçten kuponun tuttuğunda hava atmayı severmisin
---> Severmisin + Sevmezmisin.. ! sevmem sadece kendime vururum sevinçten kuponun tuttuğunda hava atmayı severmisin
uFkk Kayıtlı Üye 27 Ara 2009 #1,858 ---> Severmisin + Sevmezmisin.. ! hayatta atmam sevmem xD boş bi alanda haykırıp aşkını itiraf etmeyi ?
---> Severmisin + Sevmezmisin.. ! hayatta atmam sevmem xD boş bi alanda haykırıp aşkını itiraf etmeyi ?
K kemal35 Banned 27 Ara 2009 #1,859 ---> Severmisin + Sevmezmisin.. ! sevmem arkadaşlarınla hovardalık yapmayı
uFkk Kayıtlı Üye 27 Ara 2009 #1,860 ---> Severmisin + Sevmezmisin.. ! oo bayıLırım qeçen güvenLikle bi makara yapmışız qörsen koparsın xD Toplu kavga etmeyi ? xD
---> Severmisin + Sevmezmisin.. ! oo bayıLırım qeçen güvenLikle bi makara yapmışız qörsen koparsın xD Toplu kavga etmeyi ? xD