Sevmem İnsanları dinlemeyi?
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 9 Ocak 2020 #3,255 ---> Sever misin ? Sevmez misin ? Her gün izlerim Eski dostları anmayı
Turquaze Kayıtlı Üye 10 Şub 2020 #3,257 ---> Sever misin ? Sevmez misin ? Çay konusunda oldukça tutucuyum.Sek tercih ederim : ) Loş ışıkta düşünmeyi?
---> Sever misin ? Sevmez misin ? Çay konusunda oldukça tutucuyum.Sek tercih ederim : ) Loş ışıkta düşünmeyi?
Turquaze Kayıtlı Üye 12 Şub 2020 #3,259 ---> Sever misin ? Sevmez misin ? O anki ruh durumuma göre değişmekle birlikte genelde nadiren izlerim. Yeşilçam filmleri izlemeyi?
---> Sever misin ? Sevmez misin ? O anki ruh durumuma göre değişmekle birlikte genelde nadiren izlerim. Yeşilçam filmleri izlemeyi?
İnci 1907 Prenses 18 Şub 2020 #3,260 Aman Tanrım didim. Nadir de olsa anime izleyicisine denk gelmek güzel. Eski olan her şeyi seviyorum sanırım. Bayılırım. Gece yatmadan önce kitap okumayı?
Aman Tanrım didim. Nadir de olsa anime izleyicisine denk gelmek güzel. Eski olan her şeyi seviyorum sanırım. Bayılırım. Gece yatmadan önce kitap okumayı?