Seven insan kıskanır..

---> Seven insan kıskanır..

kıskanma olayını abartan kimi insanların kaçış yolu bu cümle . hatta hastalık haline gelen durumlar var, böyle bi özgüven eksikliği sonucu tüm erkekleri sevgilisinin yeni sevgili adayı olarak görüp, bunun kıskançlığını yapıp, hayatı sevgilisine zehir edip ' napıyorum çok seviyorum, kıskanıyorum' diyebilen gıcık tiplerde mevcut.

Çok kıskanırım o da çok kıskanır, güvenimiz tam, ben onu kimseyle paylaşmak istemiyorum nede o beni
Hastalıkla alakası yok bunun :)

Ben kıskanmam,hatta çoğu ilişkim de bu kıskançsızlığımdan dolayı bitiyor.Belki kimseyi çok sevmediğimden belki de cidden hiç huyum değil.

Kıskanır Kör Kütük Kıskanır.. !
OnLardan Biriyim KıskançLık damarım Tutunca Kimseyi qörmez qözümm !

Kıskançlığın nasıl olduğuna bağlı. Eğer giyimime karışıyorsa bu kıskanmak değil kısıtlamaktır. Sonuçta beni öyle sevdi, öyle tanıdı.
Gittiği her yerin haberini istemek kıskanmak değil güvensizliktir. O saate kadar ne işin var dışarıda demek güvensizliktir.
Seven insan elbetteki kıskanır, ama sevdiğini boğmaz, daraltmaz.

Kıskanmak aşkın doğansında vardır arkadaşlar kıskanmıyosan çıkmadın ne anlamı kalır kii zaten naparsa yapsın mı diyelim. Kıskançlık yüznden çok kavga ettim sevgilimle sen bana güvenmiyo musun diyolar hepsi genelde güvenle alakası var mı bunn ya

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri