Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben gitmek istiyorum. buradan gitmek,şu evden, şehirden, ülkeden.. yutkuna yutkuna tüm nefesimi, ıslak gözlerle.. belki bir kaç hıçkırıkta eşlik eder bana ama arkamdan kimse el sallamasin.. gittiğime de kimse üzülmesin. bir başıma, bencilliğimle çekip gitmektir hakkım. ben ilk kez kendim için bir şey yapıp, buradan gitmek istiyorum.
Ölüm düşüncesi izliyor beni. Gece gündüz kendimi öldürmeyi düşünüyorum. Bunun belli bir nedeni yok. Yaşansa da olur, yaşanmasa da. Bir kaygı yalnız. Beni, kendimi öldürmeye iten bir kaygı.
Bir kadına ne verirseniz verin, onu daha da büyük hale getirir
Ona sperm verirseniz, size bir çocuk verir;
Ona bir ev verirsiniz, size bir yuva verir. Ona sebze verirsiniz, size yemek verir. Ona bir gülücük verirsiniz, size kalbini verir.
Ona bir şarkı söyleyin ,size konser verir.
Kendisine verileni çarpıp çoğaltarak geri verir
Bu yüzden ona çamur atarsanız, karşılığında bir bataklıkta boğulmaya hazır olun
Hiç evlenmedim çünkü gerek yoktu.
Evimde bir kocanın yerini doldurabilen üç hayvan besliyorum:
Her sabah hırlayan bir köpek,bütün gün küfür eden bir papağan ve geceleri geç gelen bir kedi.
Bilekleri kesmek falan hikaye, hiç umudunu kestin mi ... ?
Ben kestim ...
Sanki kanaması durmak bilmeyen hayat damarlarından birini kesmişsin gibi
Kanaması durmuyor ve her saniye daha çok acıtıyor
Daha kötü olan ne biliyor musun ... ?
Ölmüyorsun ...
Bende biliyorum yeniden sevmeyi, ama şöyle anlatayım. Sahne tamam, şef tamam, seyirciler tamam, şarkılar tamam, ses tamam, notalar ezberde. Ama enstrüman kırık!
"beni hiç kucaklamadı, bir kez olsun üstümü örtmedi. Denize çıkarıp balık tutmayı öğretmedi. Ama adımı öyle bir söylerdi ki, adım olmasa yaşayamam sanırdım."