Bayan Taruz
Bayan Üye
---> Seni sevmek, ait olduğun gökyüzünde seni özgür bırakmaktı.
Ben kendimi kandırıyorum. Varken, bendeyken, orada olduğunu bilirken yokluğunu yaşıyorum.
Varlığının yalnızlığında boğuluyorum.
Kalbime yalanlar söyledim. Beynim yanıyor. İnce çizgilere hiç önem vermedim.
Ben ölmüyorum, kendime yeniliyorum.
Kalbim sancılı. Aşk değil eminim ama bağlanmak. Sevgide değil belki ama paylaşamamak. Ben seni paylaşmayı sevmiyorum. İstemiyorum ki. Geceleri aklıma düşüyorsun. Düşeceksin. Bana düşmeye devam edeceksin.
Bense düşmüyorum. Direkt çakılıyorum.
Çakılmaya devam edeceğim. Uykularımı bölüyordun. Geceleri geç yatıyorum diye sabahın köründe uyandırıyordun beni ceza olsun diye. Şimdi ne yapıyorsun ya? Soramıyorum da. Ben resmen boşluktayım. Hayatın dipsiz kuyusunda en dipteyim.
Gidiyor musun, ya özlersem o zaman ne olacak?
Gitmezsin biliyorum, eminim ama korkuyorum da. Neden ben? dedim. Bu kadar acı çekip sonunda iyi birileri de var dünyada dedikten sonra yine bir acı, hayal kırıklığı. Ben insanlığa inanmıyorum artık.
Ben hayatımda hep babam gibi sevdiğim adamlara yeniliyorum.
Varlığının yalnızlığında boğuluyorum.
Kalbime yalanlar söyledim. Beynim yanıyor. İnce çizgilere hiç önem vermedim.
Ben ölmüyorum, kendime yeniliyorum.
Kalbim sancılı. Aşk değil eminim ama bağlanmak. Sevgide değil belki ama paylaşamamak. Ben seni paylaşmayı sevmiyorum. İstemiyorum ki. Geceleri aklıma düşüyorsun. Düşeceksin. Bana düşmeye devam edeceksin.
Bense düşmüyorum. Direkt çakılıyorum.
Çakılmaya devam edeceğim. Uykularımı bölüyordun. Geceleri geç yatıyorum diye sabahın köründe uyandırıyordun beni ceza olsun diye. Şimdi ne yapıyorsun ya? Soramıyorum da. Ben resmen boşluktayım. Hayatın dipsiz kuyusunda en dipteyim.
Gidiyor musun, ya özlersem o zaman ne olacak?
Gitmezsin biliyorum, eminim ama korkuyorum da. Neden ben? dedim. Bu kadar acı çekip sonunda iyi birileri de var dünyada dedikten sonra yine bir acı, hayal kırıklığı. Ben insanlığa inanmıyorum artık.
Ben hayatımda hep babam gibi sevdiğim adamlara yeniliyorum.