---> ` Aşkın ve Ayrılığın Senaristi ' ßaчan Taяuz ~
Bayan Taruz Bayan Üye 7 Nis 2012 #203 ---> ` Aşkın ve Ayrılığın Senaristi ' ßaчan Taяuz ~ Tek bir bakışla öldürebilirdi sevdiğini. Bakmadı. Çünkü bir gün değil, her gün ölsün istedi.
---> ` Aşkın ve Ayrılığın Senaristi ' ßaчan Taяuz ~ Tek bir bakışla öldürebilirdi sevdiğini. Bakmadı. Çünkü bir gün değil, her gün ölsün istedi.
Bayan Taruz Bayan Üye 7 Nis 2012 #204 ---> ` Aşkın ve Ayrılığın Senaristi ' ßaчan Taяuz ~ Bir insanı, uyandığın her gün bambaşka özleyebilirsin.
---> ` Aşkın ve Ayrılığın Senaristi ' ßaчan Taяuz ~ Bir insanı, uyandığın her gün bambaşka özleyebilirsin.
Bayan Taruz Bayan Üye 10 Nis 2012 #213 ---> ` Aşkın ve Ayrılığın Senaristi ' ßaчan Taяuz ~ Bazen insanlar o kadar canımızı yakıyor ki…
Bayan Taruz Bayan Üye 10 Nis 2012 #214 ---> ` Aşkın ve Ayrılığın Senaristi ' ßaчan Taяuz ~ Hayır düşüncelerim benden ayrı bir evrende gibi. Onlara hükmedemiyorum bile.
---> ` Aşkın ve Ayrılığın Senaristi ' ßaчan Taяuz ~ Hayır düşüncelerim benden ayrı bir evrende gibi. Onlara hükmedemiyorum bile.
Bayan Taruz Bayan Üye 14 Nis 2012 #215 ---> ` Aşkın ve Ayrılığın Senaristi ' ßaчan Taяuz ~ Uyumadan önce kurduğun hayallerin baş kahramanına aşıksındır.
---> ` Aşkın ve Ayrılığın Senaristi ' ßaчan Taяuz ~ Uyumadan önce kurduğun hayallerin baş kahramanına aşıksındır.
Bayan Taruz Bayan Üye 14 Nis 2012 #216 ---> ` Aşkın ve Ayrılığın Senaristi ' ßaчan Taяuz ~ Zamanında en çok tanımak istediğim, şu an en çok unutmak istediğim oldu. Garip.
---> ` Aşkın ve Ayrılığın Senaristi ' ßaчan Taяuz ~ Zamanında en çok tanımak istediğim, şu an en çok unutmak istediğim oldu. Garip.
Bayan Taruz Bayan Üye 14 Nis 2012 #217 ---> ` Aşkın ve Ayrılığın Senaristi ' ßaчan Taяuz ~ Bazen haddim olmadan bana ait olmayan bi adamı çok kıskanıyorum.
---> ` Aşkın ve Ayrılığın Senaristi ' ßaчan Taяuz ~ Bazen haddim olmadan bana ait olmayan bi adamı çok kıskanıyorum.
Bayan Taruz Bayan Üye 14 Nis 2012 #218 ---> ` Aşkın ve Ayrılığın Senaristi ' ßaчan Taяuz ~ Yağmur yağdı bütün gece damlalar penceremde. Bir şey olacağı yok ama insan bekliyor, bekliyor işte .
---> ` Aşkın ve Ayrılığın Senaristi ' ßaчan Taяuz ~ Yağmur yağdı bütün gece damlalar penceremde. Bir şey olacağı yok ama insan bekliyor, bekliyor işte .
Bayan Taruz Bayan Üye 14 Nis 2012 #220 ---> ` Aşkın ve Ayrılığın Senaristi ' ßaчan Taяuz ~ ' hazel' Alıntı: Aynen + rep Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ettim Bnden de sana filan dermişim
---> ` Aşkın ve Ayrılığın Senaristi ' ßaчan Taяuz ~ ' hazel' Alıntı: Aynen + rep Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ettim Bnden de sana filan dermişim