---> Sesi en etkileyen enstrüman hangisi? Keman
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 24 Ocak 2012 #41 ---> Sesi en etkileyen enstrüman hangisi? Keman
Deniz kızı Bayan Üye 18 Eki 2013 #47 ---> Sesi en etkileyen enstrüman hangisi? Baglama, hic bir seye degismem
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 18 Eki 2013 #48 ---> Sesi en etkileyen enstrüman hangisi? hepsi güzel de klarnet bambaşka..
Lilith Daughter of the Void Admin 18 Eki 2013 #49 ---> Sesi en etkileyen enstrüman hangisi? Aklıma ilk gelen, keman oldu, neyi pek sevmiyorum.. onun dışında klarnet ve gitar. Ama beni en çok keman etkiler.
---> Sesi en etkileyen enstrüman hangisi? Aklıma ilk gelen, keman oldu, neyi pek sevmiyorum.. onun dışında klarnet ve gitar. Ama beni en çok keman etkiler.
YanıLsama Bayan Üye 18 Eki 2013 #51 ---> Sesi en etkileyen enstrüman hangisi? Regina Spektor müzik aleti olsaydı en çok ondan etkilenirdim.
---> Sesi en etkileyen enstrüman hangisi? Regina Spektor müzik aleti olsaydı en çok ondan etkilenirdim.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 17 Kas 2013 #54 ---> Sesi en etkileyen enstrüman hangisi? keman sesını cok severm
Fittiri Bayan Üye 17 Kas 2013 #55 ---> Sesi en etkileyen enstrüman hangisi? Klarnet.. Aynı zamanda piano :3dgxk:
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 10 Ağu 2015 #58 ---> Sesi en etkileyen enstrüman hangisi? Kanun,ney
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 10 Ağu 2015 #59 ---> Sesi en etkileyen enstrüman hangisi? Neyin sesi bir başkadır