-muhabir: Atatürk ben sporcunun zeki,çevik ve ahlaklı olanını severim demiş sen ne diyorsun bu konuda
sergen: valla iyi güzel demiş de ben çevik değilimki..
-ali sami alkış: bu sergeni günde 3 posta dövmek lazım..yeteneklerinin farkında değil çocuk..
sergen: o adam kim çıksın kapının önüne kim kimi dövüyor görsün..
-muhabir: sergen, tigana senin için ondaki futbol zekası bende de platinide de yoktu demiş..
sergen: hocam doğru söylemiş..
-vedat okyar: sergen koşmadığın için çok eleştiriliyorsun, ne diyorsun bu konuda?
sergen:ya vedat abi, ben koşunca yoruluyorum, bunu kimseye anlatamıyorum bir türlü.
-muhabir : ibrahim üzülmez hakkında ne düşünüyorsun?
sergen: ibo topu aldığı zaman ben içeri koşmuyodum çünkü orta açamayacığını biliyordum.
muhabir: Hiçbir golü kız arkadaşına hediye ettiğin oldu mu?
Sergen: Aynı golü iki farklı kıza hediye ettiğim bile oldu.
Gökhan Keskin: Sergen daha yeni çıkmış,oda arkadaşıyız.Bir yönetici geldi:''Sergen sen salı,çarşamba,perşembe günleri
bir yerlerdeymişsin diye bir haber aldık doğru mu bu?
Sergen: Doğru ama eksik.
Yönetici: Anlamadım?
Sergen: Cuma da ordaydım
sergen: valla iyi güzel demiş de ben çevik değilimki..
-ali sami alkış: bu sergeni günde 3 posta dövmek lazım..yeteneklerinin farkında değil çocuk..
sergen: o adam kim çıksın kapının önüne kim kimi dövüyor görsün..
-muhabir: sergen, tigana senin için ondaki futbol zekası bende de platinide de yoktu demiş..
sergen: hocam doğru söylemiş..
-vedat okyar: sergen koşmadığın için çok eleştiriliyorsun, ne diyorsun bu konuda?
sergen:ya vedat abi, ben koşunca yoruluyorum, bunu kimseye anlatamıyorum bir türlü.
-muhabir : ibrahim üzülmez hakkında ne düşünüyorsun?
sergen: ibo topu aldığı zaman ben içeri koşmuyodum çünkü orta açamayacığını biliyordum.
muhabir: Hiçbir golü kız arkadaşına hediye ettiğin oldu mu?
Sergen: Aynı golü iki farklı kıza hediye ettiğim bile oldu.
Gökhan Keskin: Sergen daha yeni çıkmış,oda arkadaşıyız.Bir yönetici geldi:''Sergen sen salı,çarşamba,perşembe günleri
bir yerlerdeymişsin diye bir haber aldık doğru mu bu?
Sergen: Doğru ama eksik.
Yönetici: Anlamadım?
Sergen: Cuma da ordaydım
Son düzenleme: