Sensiz Yaşayamam ..

Bronzé

Bayan Üye
Hani ben orda tek başıma otururken iç çeke çeke ağlıyordum ya. Sen usulca benim yanıma gelip saçlarımı okşayıp ağlama nolur dediğin zaman içimden birşeyler koptu gitti uzaklara.
Şimdi sadece sen vardın aklımda. Nasıl bir duygudur bu sadece içinde senin olduğun.. Keşke zamanı geri alabilsem, tekrar dönebilsek eskiye.. Sen saçlarımı okşarken gözlerinin içine bakıp bırakma beni gitme diyebilseydim. Ama yapamadım.. Korktum.. Belki beni bırakıp gidersin diye.. Hiç düşünmek istemediğim, her zman korkutuğum an geldi çattı sonunda.. O gün beraber gezerken olmuyor yapamıyorum dediğin saniyeler varya, sanki beynimden vurulmuştum.. Nasıl derdin bunu bana.. Ben seni delicesine severken….
Bırakma Yapma Bunu Bana..
Gitmee..
Sensiz yaşayamam..

..
Ayrılığımızın 1. günü bile senin adını sayıkladım.. O kadar yaşanmış şeyi nasıl elinin tersiyle itebilirsin.. Hani hayallerimiz vardı bizim. Çocuğumuzun adı bile hazırken… Sen Nasıl Yaparsın Bana Bunu..
Gitme..
Bırakma Beni Yalvarıyorum Sana…

Büşra KDéniz.(~вяσηzє*)
14.11.2009

Son düzenleme:
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri