***sensiz olmaz***'dan yazılar..

---> ***sensiz olmaz***'dan yazılar..

rica ederim arkadasım.

Bana unutmayı öğretir misin?

Yalnızlığı en iyi ben bilirim,
Sensiz,yoksul kalmış geceleri de.
Umutla köşe kapmaca halinde geçen yılları ben bilirim,
Her yağmurda yüreğimle ağlamayı da...

Acıyı ben bilirim,
Tükenmeyi de,diri diri ölmeyi de.
Benim hiç oyuncağım olmadı ki sarılabileceğim,
Bildim bileli oyuncağım hayatın tekmelediği.
Sevmeyi en iyi ben bilirim,
Sevilmeyi beklemeksizin karşılıksızca.
ÖĞRENEMEDİĞİM tek şey UNUTMAK,
Bana unutmayı öğretir misin?

Doğukan​

Bi kaçını okudum , yüreğine sağlık :)

BEN DÜŞLEDİM SENİ HAYALERİMDE

ben düsledim seni hayalerimin icindesin
gozlerimi kapadım dünyaya sana benzemek icin seversin cocukları yüreginle
onlara baska bakarsın bende cocuk olmak istiyorum gozlerinde
rüyalarımda hep sni bekliyorum seni olzlüyorum sana benzemek icn cırpınıyorum
ben sensiz yapamıyorm seni unutugumda aklımdan cıkarken kayboluyorum karanlıklara
geceleri ay yıldız gozükmüyor acmıyor ısıklarını bana gündüzleri günes ısıtmıyor ben yüregimi buz kesiyor sanki
ben düsledim seni hayalerimin icindesin

ben yüregimi sana bagladım sana asıgım ey peygamberim
ben seni düsledim hayalerimde
rüyalarımda bekledim seni hep cocukla cocuk olurdun
yüregim sana acık sana benzesin isterim
ben seni düsledim hayallerimde seni bekledim rüyalarımda

ben sana hayran sana hasta gozler sana hayran sana baglı
asıgım sana sevgine nasip isterim yüregime bir ask

A.ÖZ

ELLER SEMADA SENİ DÜŞLEDİM​

düslerdim kapımdaki yalnızlıgımı
düsledim kalbimi sana baglandıgını düsledim yüregimin yüreginde can katıgını
bu yürek kırık bu yürek agır sensizligin batıyor düsledim hayallerimde
kapılar kapanııyor yüregim kararıyor uzatım ellerimi elini uzatana
düsledim iyiligini düsledim sana olan baglılıgımı

sıgındım ya mevlam sana kapıldım ya peygamberim hayaler kalpler carpıyor
yollar daralıyor düsledim yuvanı yuvama benzetmeye
kırık kalp canı acıyor kaldıramıyor bu yürek
güc diledim sizden düsürmeyin beni dizlerim kanıyor kaldırmıyor agırlımı

senden istedi ey yar senden nasip diledim ey yar sana baglandım ey yar
sevdim kapatı yüzüme kapıları ben senden isteddim ey yar sana baglandım ey yar
yüregimde senden istedim nasipsiin sen ey yar

düsledim seni ey yar düsledim eller semada gecem gündüzüm senden ey yar

A.ÖZ

Sevmek ne güzel şey Allah'ım sevmek ne güzel
Sesiz sedasız gecenin yarısında dizler kizarir durur ağrılar girmeye başlar
Sevdiğimi senden istemek razı olman
Ben bilmem aşkı sevgiyi sen kalbime dokunursan yaşarım.allahim aşk ta sevgide sensin
Senin razı olmanla olur
Gecelerim senin senin yolunda ilerler acılar ağrılar çeker senden olsun yeterki senin rizan emrin olsun
Ben bildim.seni geceler de sohbet etmeyi
Sevgiyi aşkı kalbime ilme ilme dokuyarak ogtetiyorsun bana Allah'ım
Sevmek ne güzel bir şey senin istediğin Saliha bir eş ile sevmek ne güzel bir şey parmaklarım nasır tutmaya başlar
Dizlerim kızarıp sertleşmeye ağrımaya başlar alnım da izler oluşmaya başlar sevmek fedakarlık ister gözler bulanmaya başlar seni okudukça ağrımaya başlar sevmek fedakarlık ister Allah'ım
Ne eyleyim bu dünyayı kalbime dokunarak sevdirdin kulunu bir yürek olmaya geldik şimdi senin huzurunda
Ne eyleyim.dunyayi el açarız iki cihanda bir olmayı isteriz senden
Sevmek ne güzel bir şey Allah'ım dokunan sen olunca kalbe sevmek ne güzel bir şey
[
/B]

---> Cevap: ***sensiz olmaz***'dan yazılar..

Sevmek ne güzel şey Allah'ım sevmek ne güzel
Sesiz sedasız gecenin yarısında dizler kizarir durur ağrılar girmeye başlar
Sevdiğimi senden istemek razı olman
Ben bilmem aşkı sevgiyi sen kalbime dokunursan yaşarım.allahim aşk ta sevgide sensin
Senin razı olmanla olur
Gecelerim senin senin yolunda ilerler acılar ağrılar çeker senden olsun yeterki senin rizan emrin olsun
Ben bildim.seni geceler de sohbet etmeyi
Sevgiyi aşkı kalbime ilme ilme dokuyarak ogtetiyorsun bana Allah'ım
Sevmek ne güzel bir şey senin istediğin Saliha bir eş ile sevmek ne güzel bir şey parmaklarım nasır tutmaya başlar
Dizlerim kızarıp sertleşmeye ağrımaya başlar alnım da izler oluşmaya başlar sevmek fedakarlık ister gözler bulanmaya başlar seni okudukça ağrımaya başlar sevmek fedakarlık ister Allah'ım
Ne eyleyim bu dünyayı kalbime dokunarak sevdirdin kulunu bir yürek olmaya geldik şimdi senin huzurunda
Ne eyleyim.dunyayi el açarız iki cihanda bir olmayı isteriz senden
Sevmek ne güzel bir şey Allah'ım dokunan sen olunca kalbe sevmek ne güzel bir şey
[
/B]

Allah gönlüne göre versin reis. İstemek önemli , doğru zamanda doğru kişiden.

Kara sevdam

Ey kara sevdam yolunda sürülen paramparça oldum sana ulaşmak tek hayalim selam soyle nebime beni sorar ise gücü yok gelmeye dersin eyy karalar içindeki yer ve gokun nuru kara sevdam solmaz bir yaprak gibisin ummetini etrafında toplar dondurursun yolum yok gucum yok gelmeye uykusuz gecelerimde şemaya açılır kapilar dilerim seni yaradan dan ben gelemedim duamdir rüyalarım.sana açık Allah'ım herşey senin elinde onu senin emrinle. Uyurken uykuma getir sana ulasayim hak yoluna ulasayim
Ey kara sevdam sen ne güzel sin yer ve gokun nuru etrafin gul kokuları sarmış ne güzeldir yesiliyle dokunabilmek opebilmek nebim... nebim... Benim gücüm yok sana gelmeye günahkar açız kulun hicretine aşık kara sevdana aşık Gül kokuna son gülüne aşık görmeden sever görmeden ümmetin olduk

Ey kara sevdam sen ne güzel sin hiç eksillmeyen emri olmadan bile gölgeler seni kapatamiyor nereye dinsel sen varsın hangi uca baksan bütün kubbeler sana bakıyor bütün haykırış lar sana doğru eğilmiş secde ediyor
Ey kara sevdam her yerinde nur akan baktıkça göz yaşları yerlerini sular etrafında pervane oldum dönüp dönüp dolanmak isterim
Ey kara sevdam sen ne güzel nebilerle yaşıyor sun senin uğruna toprağa düşmüş kulların hep yanında ne güzel onlardan bir parça bir isim taşımak yanında nebin gül kokulun son Gül'ün duruyor dalıp giderim nur cemailine oturur karşısında seyre dalarim yesiline gullerinle gölge olursun ummetine...
Ey kara sevdam ben sana meftun ben sana hayran ben sana hüzün le dolu yum gücüm yok gelmeye
Selamim.gelirse birgun selamimin karşılığını almayı diler bu hüzünlü gözü yaşlı yurek...

Gormeye ne hacet o bir kara sevda onu bilen bilir onu tanıyan tanır hikmetini o benim kara sevdam ve şimdi yanı başımda yüreğimin içinde beni ona sürekli götüren gül kokulu kara sevdam var
Ben sana gelemedim ama seni bana getirdiler kara sevdam....

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri