Sensiz Günlerin Gidişatı Ağır...

BynCaSual

Bayan Üye
yeni bir günlük açtım bak bu sefer sen damlamıycaksın altına ama ben hep anlatıcam sensiz günlerin zorluğunu...
Şimdi sen yoksun ya hiç birşey ifaade etmıyor bu dünya gecip gitmeli bitmeli ömür...
Şimdilerde küçük cocukları öcü diye korkuturlar ya o Öcü gibiyim herkes kaçıyor sanki ...konuscak bırsey bulamıyor kımse... acır gibi bakıyor tum gozler...Hiç Çekilmiyor be aşkım bugun hayırlı cumalar bırtanem mesajın gelmedı bak ve sabah gunaydın papatya prensesım demedın ....rekorumuz yarım kalıyor bak bozuluyorum heee ( :

Kimse ßilmiyor sen hep benlesın ve ben hep senleyım bebeğim yüreğindeyım yüreğimdesin.... ve herkes bılsın kı Aşk hiç ßitmez Aşkın hiç dinmez....
Özlüyorum lan seni ...hatırlıyormusun tatıldekı son gecemızı bar cıkışında tam pansıyonun onunde barıyım lan dıyordum derken bıle bağıyordum oysa sen ne diye bağırcan dıye kahkaha atıyordun seni seviyorummm kadirrrrrrrrr demiştimm sen dur dur odaya gecınce bapırırsın ısteyerek demiştin hıh dıyımp saçlarımı sawurup koşmaya başlamıştım ama yakalayamadın ki (:)

ahhh ahhh her soylnene sozde canlanıwerıyorsun gozlerımde her daldım yerde gozlerın yakalıyıwerıyor gozlerımı ve defalarca daha hapsoluyorum sana hıc şikayetım yok gözlerın özlemimdir....

---> Sensiz Günlerin Gidişatı Ağır...

Gördün mü kalbim…
Hep mutlu sonla bitmiyormuş aşk hikayeleri
Sevgili geldiğin kalpten sevgilisiz de gidilirmiş
Hani bazen denk gelirdik ayrılık şarkılarına
İkimizde kızardık…
...Kim yazar bunları kim dinler anlamazdık
Hadi kalk gidelim artık
Biraz sen ağlarsın birazda ben
Kendimize kızarız…
Birimizin gözyaşlarına gidiyoruz, gidiyoruz yazarız

ßak kalbimyine sensiz bir sabaha uyandım ve yıne günaydın mesajın gelmedi ve yine öğleden sonra sesine duyamayacağım....Evet hiç vazgecmıysem 7 24 seni anlatıcam cunku ben senı günlük sevmedim ben sevdanı öiğerlerime nefes diye çektim...ßen seni çok özledim biliyomusun ?gelipte görmen lazım kalbim benım gözümden bakman lazım aşkına....evet bundan sonra huzurum olan gözlerine bakamıyacağım evet bundan sonra ellerin ellerim kavuşmıycak evet sensiz çok üşeyeceğim ama her nefeste daha fazla seveceğim....Sen bendesin nartanem...Son nefesi verdikten sonra cehennemde günahlarım için yanıp cennet bahçelerinde sana koşacağım bebeğimmm ve biliyorumkı sen orda beni bekliyorsun ve bilki seni çok özledim paşam,seni Çokkkkkkkkk ÖzledimMMM....

ne garip koskoca 30 gun gectı ve ben hala kabullenemıorum bır hafta gormesek söylenırdık bırbırımız ...suskunsun kalbım suskunsun!!!
Senle gezdimiz yerler Şimdi küsmüş sensizliğe....Işıklarmı yanmıyor ne ?heryer karanlık yoksa gözlerinin kapanışımı bu katanlık..Terkedilmiş bir şehir yüzüm darman duman savas sonrası...Ellerin nerde?Göremedim..tutanamıyorum hayata,Kalbim ?kalbime ne oldu epeydir hissetmiyorum varlığını..

Dün yine geciktim sevgilimm...ama geldim nasılda özlmişim ama seni öyle görmek kahrediyor beni...ßayrak koymuşlar tam bas ucuna Şehitmi oldun kalbim.... birde resim koymuşlar seni unutmıyacağız diye..Resme ne gerek varki kalbim ?Her baktığım yerde sen varsın zaten heryerde yüzün gözlerin...Canım yanıyor be Kalbim yarım bıraktık hayalleri ...cumartesı gunu baldızının doğum günün yabtık mustafamızda geldi he buarada mustafa mukemmel bır gelın getırdı bıze cok şeker aynı mustafamız gibi... öyle aşkla bakıyorlardıkı gözlerının ıclerıne içim gitti senle ben gibiydiler tıpkı birazdaha birazdaha özledim seni ... Ellerim boştu sensiz yüzüme taktığım bır gülümseme ....

offf kalbimm offf dün senın oldun yerlerdeydım o mutluluk dolu yerler sımdı gozlerımı yaşartıyor acı içinde ...her adım basında ne kadarda mutluyduk sımdı her adım basında hatıralarımız canlandı bırer bırer ....

Sensiz ßir KADİR gecesi olucak Sende ßir Kadir gecesi gelmiştin dünyaya oysa...ßugün daha Çok anılcaksın Her Dilde adın olucak ...Dualar edicem yine sana ...ßugece mesaj atmıcaksın hayırlı kandıller aşkım demıyeceksın....ama iyi kandıller aşkımmm

Yar Gidiyormusun Gitme İçimde ßir Korku Var...biliyormusun ?ßöyle ßaşlar ayrılıklar ..Gel ßiraz KOKUNU ßırak ßaharımı AL soğuktur Oralar..Ağlıyormusun Ağlama Hayırlar Uğurlar...Gurßete Giden DÖNERMİ DÖNMEZMİ ßelli Değil ßilirim ߀n ßir KaraAğaç Gölgesi ßuldum Ceßimde Ümitlerim...

içimde yarım kalmış hüzünlerim var gözlerime sığdıramadığım dudaklarımla okuyamadığım..içimde tuhaf bır acı var bedenımı ruhumdan ayırır gibi ama hıc çıkmayacak gibi tamamlayamadımız okey oyunlarımız var ..İçimde yarım kalmış bir beste var tam nakarat kısmında terkedip giden ilham meleği... ve içimde bitmeyen bir aşk var her konusmada yanımda deıl ama dılıme dolanan bir isim aşk...

:(
Canim benim ALLAH sana sabir verSin..
Kiyamam ben sana :(
GücLü oLmaya caLis :(
...

Maviydi Hayallerim Artık Önemi Yok..İçimde İşte Şurası Diyemeyeceğim Her Yanım Acıyor Şimdi...

Çok farklı Hislerim var Asla nerde ne düşündüğümü anlayamazsınız…Çok’ta sahtekar halım var nezman duygu yüklü hüzüne saplı, ne zman mutluyum kavrayamazsınız…Acı cekerken gülerim bazen, gülerkende acı cekerım ..ßelki ßiraz Dengesizim ßelkide fazla dengeliyim..
Çok Severim anlatamam bazen Gözlerime Çizerim ßir Resim oynar dururum üstünde…Ne yazdığımı ne düşünerek yazdığımı bilmeden yazarım bazen .....Hislerimi kaybedeli Ne kadar oldıki….Ufak tefek şeylere kafa bozmayalı ne kadar oldu…
Sahi ne zman gittiğini sandılar benden …Derinlereme saklayalı seni Kimse göremedi mi?
Şimdi ßirtek ßana özelsin ßana güzel ßelkide…Didinip durdum seni anlatıcam diye Göremedim ßilemedim ßelkide kimsenin seni beni anlamayacağına..Kim yaşamışki ßöylesine …
Artık susuyorum hayat oynamıyorum bu yalan oyunları…Artık susuyorum Aşkım kimsenin seni beni anlayacağı yok …ßirlikte yaşacağız ßirßirimizi, ßende yaşatacağım seni ve sende yaşacağım …Güvenecek dal kalmadı aşk herkey sahte ßir kavonazun içine kapatılmış Çırpınım duruyorum …Dayan diyorsun gözlerin beliriveriyor..Sen dayanabıldınmı yarim…Sensizliği sana anlatamam malesefff..o hisleri tarıf edicek kelimelerim yok …ßir gülüşüme ßir kaç gözyaşıma Arasıra Daldım heryere görmek isteyipte göremedeğim kaçırdığım her saate seni sakladım…
ßirtek sen yüz cewirmedin bana şu hayatta ßelkide ßirtek sen anladın dilimden ..Sensiz gecen dakikalarıma yanıyorum saniyelerime acıyorum..ßenden önce nerde saklıydın ki sen..Geç gelen mutluluğum erken biten huzurummusun sen… yok yok bu olmadı sen bitmeyen hüznüm bitmeyen aşkım bitmeyecek olan sevdamsın…O kadar söylerdin zaten unutamam biz hiç ßitmeyeceğiz derdin..ßiz Hiç ßitmedik aşk…
Artık susuyorum ßu yalan oyunu oynamıyorum Sakladığım yerde Güzel Ve ßana özelsin…Salkındığın yer attığı sürece ßöylesıne Sevileceksin..Atmaktan Vazgeçtiği an Sonsuz Olacaksın ..Sonsuz Olacağız…
Ki ßilir Kaç Şiir yazılmıştr Adına Kaç Göz yaşı dökülmüştür uğruna Kaç kişi sevmiştir seni yada kaç kişiyi sevdi Yüreğin …Kimler geldi kimler geçti bırbırımızın üstünden hıc bırının hesabını tutmadan sonrasını düşünmeden sonunun bılmeden Verdim sana kendi Hislerimi Ve teslim aldım hislerini…
Ve aklını karıştırmasın hiç ßir Cümlem Adını adımla yazıyorum ..Gözlerini Gözlerımde Saklıyorum… Şimdilik Farklı ßir oyuna sardık Akşamları oynadığımız pişti lere benzemıyor pek ewet yıne cezalandırıyosun beni belki ama bu sefer içimde saklanarak görüntünü alarak … Senin Görüntünü saklaman nedir ki Gözlerime Çizilmiş Resmin ßakmayı ßildiğim heryerde ßeliriweriyorsun Evet ben Mızıkcılık yabtım Seni Gözlerime Çizdim Olurda ßirgün Gidersin Diye Sor ßana Pişmanmısın Diye??? Yaşadığımız her şey her anı her gune ???Tek Cewabım yıne olsa yıne yapardım … bu aşkla senden başkasını Gözüm Görmez Kalbim hissetmez…..Sonsuz Olacaksın..Sonsuz ;Olacağız…
Ama artık Oynamıyorum ..Saklandığın yerden Çıkamayacağını ßiliyorum Ama Seni Çok Özlüyorum….
(Zafiye Arslan)

sen farkında deılsındır belkı aslında bole şeleri hıc unutmazsın ama 11 ayımız da bıttı senlı yada sensız... we gittin gideli 54 gun oldu koskoca 54 gun nasıl zor dayanmak beklemek bılemezsın...

Denizi hiç böyle mavi görmemiştim..Pardon baktığım gözlerin mi...Gülme boğulmayacağım dalgalarında yüzebilirim..Bu ekmek kavgasında durduk bir de sevdalandık...Tabi ki pişman değilim olamam..Sevgi bir eylemse ben eyleme geçtim...Elimde pankartım sana yürüyorum..

hayatımızın en güzel tatili olucak demiştin çokta güzel başlamıştık değil mi aşk ...Rüya Gißi başlamıştı kabus gibi bitti...Öyle güzeldiki başlarda bırkere yüzün düşmedi hep gülüyordun hep mutluydun ...ve benım tek şansım senın en son gören kısı en son sesını duyan en son güzel gözlerine bakan en son yemek yediğin en son dans ettiğin en son sarıldığın ve sewdiğini söledin ınsan olmam tek tesellım...En Acısıda bende deıldım böyle delice tutunduğum ınsanı gözlerimin önunde yitirmek öyleki çok istedim o an kaybolmayı senınle keşke desemde iyibilirim çaresizliği hiç ßir söz bu kadar çaresiz kalmamıştır yanımda...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri