---> Senin nickinin anLamı ne? Hanımefendi (:
ChaKMa_$eiTaN Bayan Üye 25 Mar 2009 #22 ---> Senin nickinin anLamı ne? chakma = çakma = sahTe,takLit şeiTaN = şeyTan xD
A$Koliq ^^ Bayan Üye 27 Mar 2009 #23 ---> Senin nickinin anLamı ne? onun gözlerine bağlıyım kendimce bir anlam
Rapkolik Bayan Üye 27 Mar 2009 #24 ---> Senin nickinin anLamı ne? Rap Kolik Rap müziğe hastalık derecesinde bağlanmış
GeBeriK GeLin Bayan Üye 27 Mar 2009 #25 ---> Senin nickinin anLamı ne? Çapraz sorgu diye bişe var biLirsiniz.Hep aynı şeyLer oLmasın dedim çaprazı zikzak yaptım
---> Senin nickinin anLamı ne? Çapraz sorgu diye bişe var biLirsiniz.Hep aynı şeyLer oLmasın dedim çaprazı zikzak yaptım
SpOoK_q!RL Bayan Üye 28 Mar 2009 #26 ---> Senin nickinin anLamı ne? hihihi qüseLmiş hepinisinqi en qüseLide kömürqösLüm
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 28 Mar 2009 #28 ---> Senin nickinin anLamı ne? quzeL oLan herşey..
A$Koliq ^^ Bayan Üye 3 Nis 2009 #29 ---> Senin nickinin anLamı ne? SpOoK_q!RL' Alıntı: hihihi qüseLmiş hepinisinqi en qüseLide kömürqösLüm Genişletmek için tıkla ... saol cnm seninkide gzl:1:
---> Senin nickinin anLamı ne? SpOoK_q!RL' Alıntı: hihihi qüseLmiş hepinisinqi en qüseLide kömürqösLüm Genişletmek için tıkla ... saol cnm seninkide gzl:1:
A$Koliq ^^ Bayan Üye 4 Nis 2009 #31 ---> Senin nickinin anLamı ne? SpOoK_q!RL' Alıntı: (= önemLi deiL Genişletmek için tıkla ...
kanat$z_melek Bayan Üye 4 Nis 2009 #32 ---> Senin nickinin anLamı ne? kanat$z_melek melek değilde şeytan olcaktı orası vazgeçtim melek daha güzel oldu
---> Senin nickinin anLamı ne? kanat$z_melek melek değilde şeytan olcaktı orası vazgeçtim melek daha güzel oldu
İnci 1907 Prenses 4 Nis 2009 #33 ---> Senin nickinin anLamı ne? FuLLMooN dolunay demek ve bn dolunayı gercekten çok severim...
bitli_pire Kayıtlı Üye 5 Nis 2009 #35 ---> Senin nickinin anLamı ne? bitli_pire bu kelımeden baska nasıl bır anlam cıkarılabılır kı ????
MyLastBreath Bayan Üye 8 Nis 2009 #37 ---> Senin nickinin anLamı ne? MyLastBreath = Son Nefesim (Evanescence nin en sevdiğim şarkısı )
PsKo Kayıtlı Üye 8 Nis 2009 #38 ---> Senin nickinin anLamı ne? PsKo abalam yapti ama anlami PISKOPAThahaha
A AtaKa'n Banned 8 Nis 2009 #39 ---> Senin nickinin anLamı ne? öLümLer anLamına qeLio...xD bana fazLa buLaşmayın hahaha