''Senin Allah'ının Kanunları Burada Geçmez!''

---> ''Senin Allah'ının Kanunları Burada Geçmez!''

Bikini ile türban
Pes
Söyleyecek lafım yok

Allah vicdanı olmayanlara fırsat vermesin
Allah, Allah korkusu olmayanlara fırsatın f' sini bile vermesin
Bir tarafta
"Dicle kenarında bir koyunu kurt kapsa hesabı benden sorulur" diyen zihniyet
Bir tafafta
Eline yetki geçince
Bunu zulmetmek için kullanan zavallı zihniyet

Allahım sen ıslah olacak olanları ıslah et
Olmayacakları da bildiğin gibi et

Türbanlı olsa alacak mıydı, peki başörtülü, tülbentli...... Mesele o bayanın ne taktığı değil, karşısındaki yetki simsarının beynine, düşüncesine ne taktığıdır. Karşısındakine hangi gözle baktığıdır.
Ben öğretmenim.
Anasol-M döneminde
...ki 28 Şubatın devam ettiği günlardi.
Okullara ayda bir yazı gelirdi peruklu çalışan var mı diye.
Şimdi ben içinizdeki düşünen insanlara soruyorum. Peruk bir önceki dönemde sosyete malzemesi iken sorun yoktu da başörtülüler takınca mı irtica nalzemesi oldu.
Üniversitelerde şapkanın bile yasaklandığını biliyorum.
Ben keyfimden Allahım bunlara fırsat verme demiyorum.
Ellerine fırsat geçse bunlar kendileri gibi düşünmeyenlere Vallahi hava almayı bile yasaklarlar.
Bu mu medeniyet.
Bu mu insanlık.
Bu mu saygı.
Bu mu vicdan.
Sosyete takınca moda
Müslüman takınca kıh
Boyna sarınca moda
Başa takınca kıh
TÜKÜRÜRÜM BÖYLE ZİHNİYETE VE ÖRÜMCEK KAFAYA

Türbanlı olsa alacak mıydı, peki başörtülü, tülbentli...... Mesele o bayanın ne taktığı değil, karşısındaki yetki simsarının beynine, düşüncesine ne taktığıdır. Karşısındakine hangi gözle baktığıdır.
Ben öğretmenim.
Anasol-M döneminde
Şimdi ben içinizdeki düşünen insanlara soruyorum. Peruk bir önceki dönemde sosyete malzemesi iken sorun yoktu da başörtülüler takınca mı irtica nalzemesi oldu.
Ellerine fırsat geçse bunlar kendileri gibi düşünmeyenlere Vallahi hava almayı bile yasaklarlar.
Bu mu medeniyet.
Bu mu insanlık.
Bu mu saygı.
Bu mu vicdan.
Sosyete takınca moda
Müslüman takınca kıh
Boyna sarınca moda
Başa takınca kıh

başka söze qerek yk ;)

''senin Allah'ının kanunları burada geçmez ''..ha

adaleti de bunlar sağlayacak,,hakkımızı bunların karşısında isteyeceğiz hmm...
insanlıktan nasibini almayanların eline düşürmesin Allah..ne diyelim,,

"Atatürk ilke ve kanunlarına göre seni böyle kabul edemem yargılama başlayamaz."

senin gibiler yüzünden yanlış tanımıyo mu zaten insanlar Ata'mı..

zaman gazetesinn adı altında yayımlanması gerçeklii konusunda fikir sağlamamız için yeterli ... hiç bi gazete bir olayı bu şekilde yanlış aktarmz zatn..

Adalet dağıtmakla yükümlü bir yargıç böyle mi konuşur? Karşısındaki kişi şeriat talebiyle gelmemiş ki. Sizden hukukî süreci işletmenizi istiyor ve tazminat talebinde bulunuyor. "Sizin Allah'ınız" diye konuşulur mu vatandaşla? "Sizin Allah'ınız" "Bizim Allah'ımız" diye bir ayrım mı var ki hâkime hanım zehir zemberek laflar edebiliyor? Sonuçta vatandaş şeriat mahkemesine müracaat etmiyor; size, yani devletin adalet sistemine, başvuruyor. Ayıp değil mi?

Arkadaşlar yanlıs veya dogru yalan veya dogru asılsız ve gercekci Bizler hala burda cogulu koruyamıyor . ayrımlara baslıyoruz Bırısı hurrıyet yazsaydı ınanmazdınız dıger zaman yazmıs ınanırım. Bu gıbı konuları forum sıtelerıne tasımak pekde saglıklı degıl keyıflı forumLar.

arkadaşlar bu ve bugibi olaylar ile malesef ülkemizde sürekli karşılaşılıyor

eğer olay doğru ise ki ben zaman gazetesine itibar ederim o hakim dünya mahkemesinden bahsederken hiç kimseye haksızlık edilmeyecek olan mahkeme-i kübrayı unutuyor

mahkeme-i kübradaki bu davanın davasıda görülecek inşallah

arkadaşlar bu ve bugibi olaylar ile malesef ülkemizde sürekli karşılaşılıyor

eğer olay doğru ise ki ben zaman gazetesine itibar ederim o hakim dünya mahkemesinden bahsederken hiç kimseye haksızlık edilmeyecek olan mahkeme-i kübrayı unutuyor

mahkeme-i kübradaki bu davanın davasıda görülecek inşallah

Ağzına sağlık kardeşim.

1-)kaynak zaman
2-)bikiniyle gelse o kadın onu yargılarmıydı o hakim??

kesınlıkle yargılardı arkadasım cunku bızım ınsanlarımızın laıklık tanımı oralarını buralarını açmakla oluo ;) ve musluman bı ulkede yasadıgımız halde ınsanların basortusune yasak koyuyolar bu nasıl bı ozgurluk anlamıorum ben ..

haberi okudun mu sen??haberde kara çarşaflı oldugundan almamış.türbanlı oldugundan değil

bak kardesım eger ozgurlugun oldugu esıtlıgın oldugu bır ulkede yasıorsak turbanınada karısamaz carsafınada ee o zmn bende bıkınılılerı gormek ıstemıorum goz zevkımı bozuolar pekı bunlara yasak getırılıomu .. dıceksın sımdi sanane herkez ıstedgını yapar karısamazsın o zmn sızde ınsanların turbanına carsafına karısmıcaksınız bu konu bu kadar basıt ;) !!!!

zaman gazetesinn adı altında yayımlanması gerçeklii konusunda fikir sağlamamız için yeterli ... hiç bi gazete bir olayı bu şekilde yanlış aktarmz zatn..

öff evet evet, avutun böyle kendinizi. Sonra gerçekleri gör halkım, Amerikanın oyunu diye konuşuyorsunuz . İşinize geleni gerçek kabul edip gelmeyeni çöpe atıyosunuz :11::11:

Tabi ya evet, adalet,güvenlik,siyaset ve siyasiler hepsi güvenilir hepsi ak, ne varsa dinle ilgili olan hepsi yalan hepsi dolan.:11:
ki konuya dinle bile bakmıyorum insanlık olarak bakınca utanıyorum :)

Sen hakimsin yahu, va rmı daha ötesi? adalet filan hepsi senin işin.
Nasıl böyle işine geldiği gibi hareket edebilir ve kaçınız bu olayı savunabilir? hangi kelimelerle hangi cümlelerle??

Son düzenleme:

Ben öğretmenim.
Anasol-M döneminde
Bu mu medeniyet.
Bu mu insanlık.
Bu mu saygı.
Bu mu vicdan.
Sosyete takınca moda
Müslüman takınca kıh
Boyna sarınca moda
Başa takınca kıh

saoL kardesım agzına saglık wallaha .. bunlara gore kafaları kapatmak yobazlık oluor oralarını buralarını acmaksa medenıyet oluor .... ve musluman bır ulkede yasıoruz ama bunların muslumanlıgı sadece nufus kagıdının uzerınde

Okumuş cahiller böyle mi oluyo acep??

kaynağa bakar mısınız??****zaman gazetesi pehhhh....bu zaman gazetesinin yazdığı bu tür haberlerin altında her zaman bir art niyet vardır..çok ta gerçekçi bişey değil bu..zaman gazetesi itibar edilcek bi gazete deil..

Ya arkadaşım Sen şuan Bir gazateyi kirleterek art niyet arıyorsun ; önce nerde ne konusucağını yada yazılan bir şeyin kaynağını araştır doğru olup olmadığını öğren sonra suçlamalarını yansıtırsın ama senin şuan yaptığın kasıtlı,bilinçli eline delil olsa yada olmasa suçluyorsun Çünkü Yazan Gazete Zaman 1986 yılında kurulan bu gazete senin dediğin gibi yalan haberler yazan bir gazete olsa bugünede kadar barınamazdı Yani 23 yıl boyun her zaman çok satmı$ gazelerden biridir .

Gelelim Çarşaf Olayına Bizler Atatğrkçüyüz Bizlerin dedelerimizin dedeleri annelerimizin anneleri bu topraklar için savaştı.Biz bu Topraklar Uğrana savaştığımızda Yanımızda ki Kürt'dür Laz'dır,Çerkez'dir ayrımı yoktu hepimiz tek yürek tek bilek savaştık ve çanakkalemizi kurtartık yani bu demek oluyorki;Bizler hep özgür ülke olmak istedik ve olmaya çalıştık Atatürkün koyduğu ilkeler kadın - erkek eşittir , hukuk daima öndedir hiç bir ayrım yapılmaması gerekmektedir.O Adliyedeki Hakim bozuntusu olucak insan atatürkün adını anıpta hem onun yapmadıgı bır şeyi bunu atatürke olsa yapardı dedirtmeye çalışıp kirletiyor hemde kendi adına sanki bu devletin başkanıymış gibi yasaklar koyuyor Sen kimsinde senin allahının kanunları burda geçmez diyorsun Seni yaradan kim Senin Atatürkünü yaradan kim Bizleri yaradanın sözü geçmicekte sen hakim olarak senin sözün mü geçer bu nasıl bir ahlaksızlık nasıl bir medeniyet Ben Başbakan olsam Allah şahidim olsun ki o kadını görevden alırdım ve gereken cezayı verirdim hukuk çerçevesi kurallarına göre elbet onada uyan bir ayakkabı giydirirdik.

Ve bilmenizi Şiddetle tavsiyte ettiğim özellikle sen CEntral Arkadaşım Atatürk'ün Annesi Zübeyde Hanım Tesettürlü kapalı bir hanımefendi idi Babası ali riza beyfendi Namazını kılan dinini bilen bir beyfendiydi ve Atatürk ailesine bağlı bir Liderdi;Hadi diyelim ki HAKİMe göre atatürkde olsa çarşafı başörtüyü türbanı her şeyi kapatırdı. Atatürk Bunu hayatta yapmazdı yaPamazdıda Çünkü onun öncelikle ailesine uymazdı annesi kapalı babası dindar Onu yapıcak bir evlat olamazdı olsa idide o zaman ki devletin başında duramazdı çünkü babası evladını tanır cocuklugundan beri o yüzden onu okutmaz o imkanları sağlamazdı hadi onuda geç çanakkalede savaşan annelerimizin hepsi kapalı değilmiydi Atatürk böyle bir zaferin kazanmasına sebep olan kadınlarımıza Nasıl böyle bir ceza uygularki asla Uygulamazdı Atatürk'ü daha tanımadan atatürkün arkasına saklanıp adaleti bilmişlik taslayan İnsanlara Lanet olsun Bizler hepimiz kardeşiz ayrımcılık yaparsak bu Ülke bölünür şuan bu devirde nasıl oyunlara geliyor bölünmeye çalışıyorsak öylede devam ettiriyorlar :(

Son düzenleme:

hıc bır ınsan kılık kıyafetıyle yargılanamaz. bızde ATATURK cocuyuz . bu yuzden çarsaflısınada carsafsızınada saygımız buyuktur .

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri