Seni sevmekle hata yaptım..

---> Seni sevmekle hata yaptım..

Konuyu kapatıyorum malum şahıs bundan sonra olacakları düşünsün artık .. Dua etsinki ben yaptığı çoğu şeyi burda açıklamıyorum yerin dibine sokar kafasını sonra toprak kirlenmesin ;)

Son düzenleme:

Mükemmel bir çift olarak görünüyordunuz ama malesef insan oğlu çiğ süt emmiş ne yapacağı belli olmuyor..
Allah sabır versin sana..

etribal ;
hakaret ıceren kelımeler kullanma lutfen.
İtirafını duzenlemek zorunda kaldım.

unut gitsin......

ďυЧGυ ';2307106' Alıntı:
etribal ;
hakaret ıceren kelımeler kullanma lutfen.
İtirafını duzenlemek zorunda kaldım.

Pardonda ben göremedim nerede düzeltme yaptın acaba ? Hem ben kimseye durduk yere hakarette etmiyorumki...O bana duygularını öle belli etti bende ona böle işte yaşandı bitti gitti..

Canın çok yanmış belli unutacaksın daha iyilerine layıksın yoksa bu kadar çırpınmazdın

Canın çok yanmış belli unutacaksın daha iyilerine layıksın yoksa bu kadar çırpınmazdın

Güzel yorumundan dolayı teşekür ederim :)

Ne bileyim 5 ay boyunca beni seviyor zannediyordum işte beraber hayal kurmalar falan :) gereğinden daha cok mutlu hissediyodum kendimi ama ölsemde aklıma gelmezdi böle bişey yapacağı :) neyse gidipte yakasına yapısıp gel illa benim olcaksın diye bi zorbalık bekleyemem kendimden...

Öncelikle gecmiş olsun diyorum Hakan

Bak kardeşim

Bir ilişkide bazı seyleri hızlı yasamak pek iyi degildir

Siz çıkmaya basladınız hemen aşkım kelimesini kullandınız birbirinize

Al işte nerde kaldı bu kelimenin anlamı , nerde kaldı bunu söylerken heyecandan çarpan kalpler , titreyen eller ..

Aşk heyecandır , gizemdir bunu tadmak lazım aceleye gelmez bu işler

İstedigin kadar kişiyle çık , onlarca kişiye kullan bu kelimeyi fakat her defasında o an birlikte oldugun kişiye bunu derken tarifi belirsiz bi duyguya kapılmalı insan

İşte sen o zaman aşık olmuşsun demektir

Tam tersi durumlarda iste bi yapmacıklık söz konusudur ve cogunun sonu sizinki gibi olur

Her ne kadar sanalda olsanız bazı kelimelerin anlamını bilmeniz lazım

Bu itirafı yapmıssın belli ki canın yanmıs

Ama bundan sonra susmanı öneririm kardeşim

Unutma 'Bir insan ne yaparsa kendine yapar'

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri