Seni sevmekle hata yaptım..

' нα[к]αп

Kayıtlı Üye
Arkadaslar kbakmayn konuyu editlemek zorundaym coğu kişi çok yalns anladı beni ... nyse kısacası beni sevdiğini söleyerek baska biriyle beraberdi altadatı ve yine bni sevdiğini söylüyo göz göre göre bilmiorm artk amaç nedir hadi iyi gecelr ..

Son düzenleme:
---> Seni sevmekle hata yaptım..

yazdığım komik hikayeden dolayı gülüp eğlendiğin için sevindim dimi arada insanları böyle güldürmekte lazım ;) nyse bi gün seninde basına böyle bişey gelirde ozaman yazdığın hikayeyi belki beyaz perdeye atarız he nedersin ?

:|
Sıdıka mı yapmış bunu ?
Bizim Sıdıka değil mi bu şu birbirinize çok aşık olan çiftsiniz siz.

Yazık olmuş Hakan. Ama bunu buraya yazman ne kadar doğru bilemiyorum tabii. Sonuçta sana kıyamayacak kadar seviyorum demişsin ama kızı resmen rezil etmişsin.

Hala o kadar çok seviyorsan Allah yardımcın olsun.

Napiymki cansu :S beni ne hale soktu bi görsen..Çok inandım sevdiğine ama sevmemiş işte aylardır akrabam diye tanıttığı biriyle berabermiş ve benim ruhum bile duymadı..Ama facebookta gördüm işte okadar itirazda etti ben yapmadım diye ama ne yazıkki yalan söylemeyi beceremedi .. Bana acımadan bunları yaptı benimde gidip madalyamı takmam lazım ona ? Görsün herkez onun gerçek yüzünü

Napiymki cansu :S beni ne hale soktu bi görsen..Çok inandım sevdiğine ama sevmemiş işte aylardır akrabam diye tanıttığı biriyle berabermiş ve benim ruhum bile duymadı..Ama facebookta gördüm işte okadar itirazda etti ben yapmadım diye ama ne yazıkki yalan söylemeyi beceremedi ..

Tamam anlıyorum ama ne olursa olsun o kadar seviyorum aşığım dediniz yani. Bunu buraya en azından bu kadar açıklıkla yazman yanlış geldi bana. Msn konuşmalarına kadar ayrıntıya inmişsin. Sıdıka hakkında tanıyan tanımayan ne düşünücek şimdi ?

Ya ben onu rezil etmeyi aklımdan bile geçirmedim ama okadar çok güvenmiştimki ona yani hala şaka gibi geliyor yaptıkları.. Tamam kabul etseydi ewt hakan ben böyle birşey yaptım deseydi hatasını kabullenseydi ben bunu yapmıcaktım ona.Ama benim öğrendiğimi bile bile hala beni aptal yerine koyup yalan söylemeye devam etti..Ben şimdi yine onun yalanına inanıp onun bana olan oyununu bölmesem ilerde ben daha çok üzülücektim..Böylesi daha iyi oldu hiç değilse okur ve yaptığı yalnısı anlar ;)

Yaptığı yanlışı sende anlatabilirdin ona. Bu şekilde kimse bir şey anlamaz. Daha çok kinlenirsiniz birbirinize.
Bizimde oldu forumdan sevgilimiz. Benimde yandı canım. Ama böyle bir şey yapmak aklımın ucundan geçmedi yani. Hem karşındakini hemde kendini küçük düşürürsün böyle.
Benden söylemesi ..

Yaptığı yanlışı sende anlatabilirdin ona. Bu şekilde kimse bir şey anlamaz. Daha çok kinlenirsiniz birbirinize.
Bizimde oldu forumdan sevgilimiz. Benimde yandı canım. Ama böyle bir şey yapmak aklımın ucundan geçmedi yani. Hem karşındakini hemde kendini küçük düşürürsün böyle.
Benden söylemesi ..

Ben ona yaptığı yalnışları her defasında anlattım,anlamadıklarını görmezden bile geldim..Ama anlamıyorsunuz işte sakladığı şeyleri öğrendiğimi anladı ve hala beni aptal yerine koyup yalanladı hepsini..

Fotolar eski dedi ama altında yazan tarih daha geçen ayın..
Facebookta onun profile herkez bakıyor bi ben bakamıyorum..
Bana msn şifresinide vermek istemiyor..

Ve en önemlisi bi ara dedim askım merak ettm senin pc dedim ip ver girip bakıyım dedim falan olmaz dedi nedenini sordum erkek arklarımla fotolarım var görürsen kızarsın dedi.Ya bile bile bunu dedi yani ya bu kız çok dengesiz yada benle bile bile dalga geçti

Ben ona yaptığı yalnışları her defasında anlattım,anlamadıklarını görmezden bile geldim..Ama anlamıyorsunuz işte sakladığı şeyleri öğrendiğimi anladı ve hala beni aptal yerine koyup yalanladı hepsini..

Fotolar eski dedi ama altında yazan tarih daha geçen ayın..
Facebookta onun profile herkez bakıyor bi ben bakamıyorum..
Bana msn şifresinide vermek istemiyor..

Ve en önemlisi bi ara dedim askım merak ettm senin pc dedim ip ver girip bakıyım dedim falan olmaz dedi nedenini sordum erkek arklarımla fotolarım var görürsen kızarsın dedi.Ya bile bile bunu dedi yani ya bu kız çok dengesiz yada benle bile bile dalga geçti

Bak bilemiyorum o kadarını. Ama hala yaptıklarını anlatmaya devam ediyorsun.
Tamam Sıdıka suçlu bunu kabul ediyorum. Ama şu yaptığında senin suçun oluyor işte. En azın konunun içeriği şöyle olabilirdi. '' Aldatılldım , aptal yerine konuldum ve btti.''
Böylesi daha mantıklı değil mi sencede.

:)
saol bu gzel dlegn icin
sen bence brz sakinles
insanın acısı olunca hırcınlasıo.nedense kendi acısını bi baskası da yasasın istio
senin ordaki msjı alablmen önemli
he kızdın ya smdi, yerden göge kadar haklı da olsam
dönüp bakmayacaksn:)
neyse ya bn böle ilgili olmayım zararlı cıkıorumxD

Ben kimseye aynı acıyı sende yaşa diye bişey demedim..Ben burda basımdan gecen kötü birşeyi anlatıyorum sen bana sanki 100 yıllık hayat tecrüben varmıs gibi çok bilmiş yorumlar yapıyorsun.. Ve gülüyosun komik geldi diye.
eğer gülmek eğlenmek için bi bahanen varsa al : http://www.duslerforum.org/eglence-forum-geyik-forumlari-f5.html
,,
Nyse cansu tamm haklısın hata bende o beni bu duruma düşürdü resmen 4 aydır alay etti benimle oynadı aptal yerine koydu beni benim güvenimi kullandı resmen ve en son bunu yaptı...Dünyamı yaktı geçirdi yani kısaca böyle diyebiliriz.Bende olayın içeriğini anlattım maksatım onu rezil etmek değildi.He diosanki onu kücük düsürüyosun rezil ediosun falan demekki yaptıkları bir rezillikten ibaretti dimi ;) Nyse ben daha fazla kmseyi rezil etmim..

Bunu demek istememiştim. Sen böyle anlamışsın. Onun yaptığı rezillik zaten. Neyse uzatmayayım ben daha fazla.

Hakan Kanka Kaşarlar Eriycekse Küresel Isınmaya Evet Grubuna Senide alalım .

İyi üye topluyoruz senide aramızda görelim .

Ben sana dedim moruk 2+2 = 4 .

Hakan Kanka Kaşarlar Eriycekse Küresel Isınmaya Evet Grubuna Senide alalım .

İyi üye topluyoruz senide aramızda görelim .

Ben sana dedim moruk 2+2 = 4 .

Valla bu kız bu lafları hak etti sanada bunları yapan bi kız için hiç bi zaman hatta hiç bi kimse için hiç bi zaman haksızsın diyemem beni benden iyi tanıyan herşeyimle bilen bi sen varsın kanka ;) Ewt Erencim grup için adminlik istiyorum + bide link atarsan sevinirim :D

Bunu demek istememiştim. Sen böyle anlamışsın. Onun yaptığı rezillik zaten. Neyse uzatmayayım ben daha fazla.

K.bakma cansu yalnıs anlasılmadan dolayı özür dilerim.Nyse olan oldu biten bitti gidende gitti artık herkez yoluna hayat evam ediyor dimi.Önemli olan önümüze cıkan insanı iyice tanıdıktan sonra beraber olmak işte yoksa böyle oluyor işte..Uzaklığı mesafeyi fırsat bildi sadece belkide aynı sehirde olsak hiçbirini yapmıcaktı..

kardeş senin zaten beni anlamaya,ne dediğime şöyle bir bakıp,bunun üzerine fikir üretip de benimle paylaşmaya niyetin yok
taktın işin komedi kısmına
ben orda açıkladım yanlış anlama diye;
içeriği degil yazılışı hoş resmen aklımda canlandırdım
konuyu foruma açıp
insanlardan yardım istersin
birinin bi kelimesine o kadar muhtaç olursun
acının bi nebze dinmesi için
karşına çıkan insana
bilmiş deyip burun kıvırırsan
sana kolay gelsn..ne diyim..

kardeş senin zaten beni anlamaya,ne dediğime şöyle bir bakıp,bunun üzerine fikir üretip de benimle paylaşmaya niyetin yok
taktın işin komedi kısmına
ben orda açıkladım yanlış anlama diye;
içeriği degil yazılışı hoş resmen aklımda canlandırdım
konuyu foruma açıp
insanlardan yardım istersin
birinin bi kelimesine o kadar muhtaç olursun
acının bi nebze dinmesi için
karşına çıkan insana
bilmiş deyip burun kıvırırsan
sana kolay gelsn..ne diyim..

Cansuda yorumlar yaptı ona bilmiş yorumlar yapma v.s dedimmi ? Neden sence onu düşündünmü ? Çünkü o başta beni aşşalamadan konuştu.Ve Lütfen yorumlar yaparken 1 cümleyi 10 a bölme olurmu ? Belkide bu yüzden seni yalnıs anlamıs olabilirim..Birazcık daha imla kuralları ve dil bilgisi çalışıp uslu uslu gelirsen belkide yalnıs anladım diyip senden özür dileyebilirim oke ? Ve şu kibirliliğinin sesini az daha kısarsan iyi olur çok yankı yapmasın ;)

yahu
tamam gel istediğin kadar tartışalım konuşalım.
belki içini döküp rahatlarsın
senin için de iyi olur ama asla
alakasız şeyler söyleme
ben daha da övüyorum sen buna aşağılamak diyorsun
gözünü sevdigim dünyaa
boşver sen bu özür işini de
kendi hayatına bak
bunlar işin önemsiz kısmı.. :) :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri