Napiymki cansu :S beni ne hale soktu bi görsen..Çok inandım sevdiğine ama sevmemiş işte aylardır akrabam diye tanıttığı biriyle berabermiş ve benim ruhum bile duymadı..Ama facebookta gördüm işte okadar itirazda etti ben yapmadım diye ama ne yazıkki yalan söylemeyi beceremedi ..
Yaptığı yanlışı sende anlatabilirdin ona. Bu şekilde kimse bir şey anlamaz. Daha çok kinlenirsiniz birbirinize.
Bizimde oldu forumdan sevgilimiz. Benimde yandı canım. Ama böyle bir şey yapmak aklımın ucundan geçmedi yani. Hem karşındakini hemde kendini küçük düşürürsün böyle.
Benden söylemesi ..
Ben ona yaptığı yalnışları her defasında anlattım,anlamadıklarını görmezden bile geldim..Ama anlamıyorsunuz işte sakladığı şeyleri öğrendiğimi anladı ve hala beni aptal yerine koyup yalanladı hepsini..
Fotolar eski dedi ama altında yazan tarih daha geçen ayın..
Facebookta onun profile herkez bakıyor bi ben bakamıyorum..
Bana msn şifresinide vermek istemiyor..
Ve en önemlisi bi ara dedim askım merak ettm senin pc dedim ip ver girip bakıyım dedim falan olmaz dedi nedenini sordum erkek arklarımla fotolarım var görürsen kızarsın dedi.Ya bile bile bunu dedi yani ya bu kız çok dengesiz yada benle bile bile dalga geçti
saol bu gzel dlegn icin
sen bence brz sakinles
insanın acısı olunca hırcınlasıo.nedense kendi acısını bi baskası da yasasın istio
senin ordaki msjı alablmen önemli
he kızdın ya smdi, yerden göge kadar haklı da olsam
dönüp bakmayacaksn
neyse ya bn böle ilgili olmayım zararlı cıkıorumxD
Hakan Kanka Kaşarlar Eriycekse Küresel Isınmaya Evet Grubuna Senide alalım .
İyi üye topluyoruz senide aramızda görelim .
Ben sana dedim moruk 2+2 = 4 .
Bunu demek istememiştim. Sen böyle anlamışsın. Onun yaptığı rezillik zaten. Neyse uzatmayayım ben daha fazla.
kardeş senin zaten beni anlamaya,ne dediğime şöyle bir bakıp,bunun üzerine fikir üretip de benimle paylaşmaya niyetin yok
taktın işin komedi kısmına
ben orda açıkladım yanlış anlama diye;
içeriği degil yazılışı hoş resmen aklımda canlandırdım
konuyu foruma açıp
insanlardan yardım istersin
birinin bi kelimesine o kadar muhtaç olursun
acının bi nebze dinmesi için
karşına çıkan insana
bilmiş deyip burun kıvırırsan
sana kolay gelsn..ne diyim..
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.