---> seni sevmediğini bildiğin birine nasıl davranırsın? NasıL davranıyorsa oyle Davranırım..;)
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 5 Şub 2009 #21 ---> seni sevmediğini bildiğin birine nasıl davranırsın? NasıL davranıyorsa oyle Davranırım..
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 5 Şub 2009 #23 ---> seni sevmediğini bildiğin birine nasıl davranırsın? Kafan güzel galiba saçma mesajlar yazma
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 5 Şub 2009 #24 ---> seni sevmediğini bildiğin birine nasıl davranırsın? Ne oluyor !!!!
S shr Kayıtlı Üye 25 May 2009 #25 ---> seni sevmediğini bildiğin birine nasıl davranırsın? ona davranmazdım;öylelerini kale almamak lazım.kimseye kendimi sevdirmek zorunda değilim sevgi enjekte edilmiyo
---> seni sevmediğini bildiğin birine nasıl davranırsın? ona davranmazdım;öylelerini kale almamak lazım.kimseye kendimi sevdirmek zorunda değilim sevgi enjekte edilmiyo
N NaZLi1 Kayıtlı Üye 27 May 2009 #26 ---> seni sevmediğini bildiğin birine nasıl davranırsın? tuğçes' Alıntı: sevmiyosa sevmiyodur kimseyi zorla sevdiremeyiz Genişletmek için tıkla ... katiliyorum arkadasa üstelemem sevgimi kalbime gömerim
---> seni sevmediğini bildiğin birine nasıl davranırsın? tuğçes' Alıntı: sevmiyosa sevmiyodur kimseyi zorla sevdiremeyiz Genişletmek için tıkla ... katiliyorum arkadasa üstelemem sevgimi kalbime gömerim
J jacksoon Bayan Üye 13 Tem 2009 #27 ---> seni sevmediğini bildiğin birine nasıl davranırsın? yüzüne bile bakmam