---> SENİ SEVİYORUM olmasaydı sevdiğine ne derdin? kalbimsin
PERITOZU Bayan Üye 18 May 2009 #42 ---> SENİ SEVİYORUM olmasaydı sevdiğine ne derdin? can tanemsin sevmeye bile kıyamadığım canımsın
meRve^^ Bayan Üye 18 May 2009 #43 ---> SENİ SEVİYORUM olmasaydı sevdiğine ne derdin? bebeğm sewqLm baLım herseim
Salvo Kayıtlı Üye 18 May 2009 #44 ---> SENİ SEVİYORUM olmasaydı sevdiğine ne derdin? Lan kız senden fena ceyran aldım
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 18 May 2009 #45 ---> SENİ SEVİYORUM olmasaydı sevdiğine ne derdin? SözLer yaLan'dir. GözLerdir gerçek oLan anLatırdım bakışLarımLa..
---> SENİ SEVİYORUM olmasaydı sevdiğine ne derdin? SözLer yaLan'dir. GözLerdir gerçek oLan anLatırdım bakışLarımLa..
KaRaNLıK2 Bayan Üye 18 May 2009 #46 ---> SENİ SEVİYORUM olmasaydı sevdiğine ne derdin? Sana karsı sevgı hıssedıyorum .
Estrella Bayan Üye 19 May 2009 #47 ---> SENİ SEVİYORUM olmasaydı sevdiğine ne derdin? sen bu kalbin birtanesisiin , her$eyim
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 18 Eyl 2009 #48 ---> SENİ SEVİYORUM olmasaydı sevdiğine ne derdin? meLeğimm
şi๓คRıк Bayan Üye 19 Eyl 2009 #49 ---> SENİ SEVİYORUM olmasaydı sevdiğine ne derdin? sevqimi sylemek içinnn sana anlatamadıqım duyqular besliyorum derdim vee zaten bazen seni seviyorum kelimesi az kalıo bu kelimeyi yine kullanıorum =)
---> SENİ SEVİYORUM olmasaydı sevdiğine ne derdin? sevqimi sylemek içinnn sana anlatamadıqım duyqular besliyorum derdim vee zaten bazen seni seviyorum kelimesi az kalıo bu kelimeyi yine kullanıorum =)
mrs.DarkneSs Bayan Üye 6 Haz 2010 #51 ---> SENİ SEVİYORUM olmasaydı sevdiğine ne derdin? Lanet girsnn .D.D
Deathalone Banned 6 Haz 2010 #52 ---> SENİ SEVİYORUM olmasaydı sevdiğine ne derdin? bitanemztn öyle diom btnm o bnm=)
qumusSs Bayan Üye 6 Haz 2010 #53 ---> SENİ SEVİYORUM olmasaydı sevdiğine ne derdin? bitanem ... hayatım... baLımm...
` βэγzα ' Banned 6 Haz 2010 #55 ---> SENİ SEVİYORUM olmasaydı sevdiğine ne derdin? Ay Lav Yu xD Çok saçma oldu ama olsun xD -
inci_himes Bayan Üye 16 Haz 2010 #56 ---> SENİ SEVİYORUM olmasaydı sevdiğine ne derdin? sana hastayım xDp
ashli Bayan Üye 16 Haz 2010 #57 ---> SENİ SEVİYORUM olmasaydı sevdiğine ne derdin? Kalbim senindir...
Darkchild Kayıtlı Üye 16 Haz 2010 #60 ---> SENİ SEVİYORUM olmasaydı sevdiğine ne derdin? Sana asigim :d