---> Sendin Sevgilim Islak tuvalet terliği SENDİN SEVGİLİM
'Gülümse :D Prenses 22 Eyl 2013 #22 ---> Sendin Sevgilim Mabel Matiz'in kulağındaki çeyrek altın SENDİN SEVGİLİM.
'Gülümse :D Prenses 22 Eyl 2013 #24 ---> Sendin Sevgilim Eşofmanın altındaki kundura SENDİN SEVGİLİM.
'Gülümse :D Prenses 22 Eyl 2013 #25 ---> Sendin Sevgilim İncir reçeli diye yola çıkıp, bu aşkı patlıcan oturtmaya çeviren SENDİN SEVGİLİM.
---> Sendin Sevgilim İncir reçeli diye yola çıkıp, bu aşkı patlıcan oturtmaya çeviren SENDİN SEVGİLİM.
'Gülümse :D Prenses 22 Eyl 2013 #26 ---> Sendin Sevgilim Adamım diye geçinip, Hakan Kakız kadar bile olamayan SENDİN SEVGİLİM
'Gülümse :D Prenses 22 Eyl 2013 #27 ---> Sendin Sevgilim Bimde sıraya kaynayan o gavat SENDİN SEVGİLİM.
'Gülümse :D Prenses 22 Eyl 2013 #29 ---> Sendin Sevgilim Ağda yaptım deyip kirli sakalla yanıma gelen kezban SENDİN SEVGİLİM.
'Gülümse :D Prenses 22 Eyl 2013 #32 ---> Sendin Sevgilim Ben ''birlikte bir ömür geçiririz'' diye hayaller kurarken, gerçekleri bir bir bana geçiren SENDİN SEVGİLİM.
---> Sendin Sevgilim Ben ''birlikte bir ömür geçiririz'' diye hayaller kurarken, gerçekleri bir bir bana geçiren SENDİN SEVGİLİM.
'Gülümse :D Prenses 22 Eyl 2013 #33 ---> Sendin Sevgilim Soner Sarıkabadayının aradığı sevgili SENDİN SEVGİLİM.
'Gülümse :D Prenses 22 Eyl 2013 #38 ---> Sendin Sevgilim Meb'in ilk gün verdiği dandik,hemen yırtılan poşet sendin aşkım.
'Gülümse :D Prenses 24 Eyl 2013 #40 ---> Sendin Sevgilim Bir sinerji yapalım derken, beni tinerci yapan SENDİN SEVGİLİM