bence bu sizin iLişkiniz bize izLemekde yorum yapmakta düşmez.şekiLLendirecek oLan sizlersiniz.bizim sesimiz uzaktan size bi tını oLarak geLicektir.
yok beni yanLış anLadın.ateş gibi püskürdün.
sadece meseLa biri çıksa dese bence aşk değil bu ayrıLın dese.oturup niye öLe dedi acaba diye onu mu düşüneceksiniz.kendi dediğiniz oLucak.
nese ben yanLış anLaşılıyorum. özür.
umarım öLe oLur.
öyLe Demk isTemedim.. Tabiki yorumLar yapıLıcak.. Çocuk deiLiz.. ßende şöLE bişi war.. duyduğuma deiL... haTTa ßazen görDüğüme biLe deiL Herzaman yaŞadığıma hiSSettğime inanırm.. bu NednLe Herks aÇık konuşabilir. ßen Rahatım iLişkimiz bizim iStediğimiz hissEttiğimiz ŞekiLde iLErLicek....
aRkdşLAr Hepinizie Tekr Teker tŞqLEr düŞünceLerinizi paylaştıqnz iÇin..
noneS in söLEdiği bişi Var.. aŞık oLan inSanda tutku oLurr. aŞık oLmak Demk gözLErinin iÇine Bakıp eRimek Demektir Demiş.. ßence bu Sevgidir.. iki Tane birbirine aŞık inSan geTirn.. uzun süre gözgöze BakamazLar ßence.. Çünkü heyecan Vardır.. ama Sevgide isTersn bi ömür bakabilirsin Sevdiqinin gözLErinee... Yha nasıL diyim ßen aŞkın kaLıcıLığına üStünLüğüne pek iNanmıorm..
Ben sevdiklerimi bakınca gözlerinin içine bakıp erimiyorum
Sen sevdiklerinin gözlerinin içine bakınca eriyormusun?
Gözlerinin içine bakıp eriyen biri daha bakamaz uzun süre
Tabii senin aşktan anlayışın farklıdır
Beni İLGİLENDİRMEZ
Nefret ile Çarpan Kalbimin İçinde Hala Senin Adına Taşıyan Parlak Umutlarım Var
nefRett:67: kim iiçn:147:
yoo kimse için deel içimden geldi öylesine yazayım dedim. senlen ahlakası yok yane.
herkesden farklı bişe olsun diye yazdım. sadece o nefret kendime ve nefret edilecek kişeye yane sizlen alakası yok
hmmm Allah mesut etsin arkadaşlar yakaladığınız duygu aşktır , sevgidir işte adı herneyse eğer güzelse ve mutlu ediyorsa yürüyün peşinden hatta aşka depar atın ne bileyim ama ne olursa olsun üzmeyin aşkı!...
İnşallah sonsuz mutluluklar sizin olur hayırlı uğurlu olsun
Ulen ne kıskanç insanlarsınız he, aşığız diyorsalar aşıktırlar. Size mi kaldı len buna isim koymak?
Ben de aşkımla netten tanıştım ve evlendim. Evet bak aşkım diyorum. 7 sene oldu ve gayet de mutluyuz.
Aşk tarifi olan bir şey değildir. Şöyle yaparsan aşk olur böyle yaparsan aşk olmaz türünden her yorum biraz saçmadır o yüzden.
Sözün özü mutluluklar dilerim size. Kendinizi çabuk harcayıp yıpratmazsanız ve sevginizi, aşkınızı saygı ile taçlandırabilirseniz ilişkinizin de geleceği olur.
Kimseyi takmayın, kendinize bakın. Mutluluklar efenim.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.