Sende bikaç biŞey söLemek iStedim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Sende bikaç biŞey söLemek iStedim...

bence bu sizin iLişkiniz bize izLemekde yorum yapmakta düşmez.şekiLLendirecek oLan sizlersiniz.bizim sesimiz uzaktan size bi tını oLarak geLicektir.

bence bu sizin iLişkiniz bize izLemekde yorum yapmakta düşmez.şekiLLendirecek oLan sizlersiniz.bizim sesimiz uzaktan size bi tını oLarak geLicektir.

buRası biŞiLer anLAtma Forumu.. ßende Herkesn öNünde oLan biTeni Kendi ağzımDan anLAtmk isTedim.. Herks DüşünCesini söLüo.. söLicekte.. söyLenCekLEri göZe aLArk aÇtm bu konuyu.. neySe.. HerkeSe tŞq eDerim..

yok beni yanLış anLadın.ateş gibi püskürdün.
sadece meseLa biri çıksa dese bence aşk değil bu ayrıLın dese.oturup niye öLe dedi acaba diye onu mu düşüneceksiniz.kendi dediğiniz oLucak.
nese ben yanLış anLaşılıyorum. özür.

yok beni yanLış anLadın.ateş gibi püskürdün.
sadece meseLa biri çıksa dese bence aşk değil bu ayrıLın dese.oturup niye öLe dedi acaba diye onu mu düşüneceksiniz.kendi dediğiniz oLucak.
nese ben yanLış anLaşılıyorum. özür.

öyLe Demk isTemedim.. Tabiki yorumLar yapıLıcak.. Çocuk deiLiz.. ßende şöLE bişi war.. duyduğuma deiL... haTTa ßazen görDüğüme biLe deiL Herzaman yaŞadığıma hiSSettğime inanırm.. bu NednLe Herks aÇık konuşabilir. ßen Rahatım iLişkimiz bizim iStediğimiz hissEttiğimiz ŞekiLde iLErLicek....:)

öyLe Demk isTemedim.. Tabiki yorumLar yapıLıcak.. Çocuk deiLiz.. ßende şöLE bişi war.. duyduğuma deiL... haTTa ßazen görDüğüme biLe deiL Herzaman yaŞadığıma hiSSettğime inanırm.. bu NednLe Herks aÇık konuşabilir. ßen Rahatım iLişkimiz bizim iStediğimiz hissEttiğimiz ŞekiLde iLErLicek....:)
umarım öLe oLur.

Aşk küçücük bi kıpırtıdır insanın içinde..

Keşke hiç bitmese bitiyo aşk sevgidir baki kalan unutulmayan..

Gece gece pff.

aRkdşLAr Hepinizie Tekr Teker tŞqLEr düŞünceLerinizi paylaştıqnz iÇin..

noneS in söLEdiği bişi Var.. aŞık oLan inSanda tutku oLurr. aŞık oLmak Demk gözLErinin iÇine Bakıp eRimek Demektir Demiş.. ßence bu Sevgidir.. iki Tane birbirine aŞık inSan geTirn.. uzun süre gözgöze BakamazLar ßence.. Çünkü heyecan Vardır.. ama Sevgide isTersn bi ömür bakabilirsin Sevdiqinin gözLErinee... Yha nasıL diyim ßen aŞkın kaLıcıLığına üStünLüğüne pek iNanmıorm..

Ben sevdiklerimi bakınca gözlerinin içine bakıp erimiyorum
Sen sevdiklerinin gözlerinin içine bakınca eriyormusun?
Gözlerinin içine bakıp eriyen biri daha bakamaz uzun süre :)
Tabii senin aşktan anlayışın farklıdır
Beni İLGİLENDİRMEZ

Ben sevdiklerimi bakınca gözlerinin içine bakıp erimiyorum
Sen sevdiklerinin gözlerinin içine bakınca eriyormusun?
Gözlerinin içine bakıp eriyen biri daha bakamaz uzun süre :)
Tabii senin aşktan anlayışın farklıdır
Beni İLGİLENDİRMEZ

ßütn SevdikLErimin gözLErine deiL ama kaLben Sevdiğim bi inSanın gözLErinDe eRiyebiLirm.. Dediğm gibi inSanın aŞkLa iLgiLi hayatLa iLgili Neye iNanırSa duyguLArınada ona göRe aD veRir... aYnen öLe noNes.. SeninDe aŞk Sevgi anLAyıŞN farkLı bişi diemem...

neySe tŞqLEr HerkeZe...

Nefret ile Çarpan Kalbimin İçinde Hala Senin Adına Taşıyan Parlak Umutlarım Var

hmmm Allah mesut etsin arkadaşlar yakaladığınız duygu aşktır , sevgidir işte adı herneyse eğer güzelse ve mutlu ediyorsa yürüyün peşinden hatta aşka depar atın ne bileyim ama ne olursa olsun üzmeyin aşkı!...:)

İnşallah sonsuz mutluluklar sizin olur hayırlı uğurlu olsun

hmmm Allah mesut etsin arkadaşlar yakaladığınız duygu aşktır , sevgidir işte adı herneyse eğer güzelse ve mutlu ediyorsa yürüyün peşinden hatta aşka depar atın ne bileyim ama ne olursa olsun üzmeyin aşkı!...:)

İnşallah sonsuz mutluluklar sizin olur hayırlı uğurlu olsun

saolsn dostum;)

Birbirinizi tanımak çaba harcamak yerine siz aşkı yaşayamazsınız. Forumda yazışmakla ,oyun oynamakla ,telefonda msjlaşmak.. yüzyüze konuşmakla aynımı ? Bence ''AŞkk'' kelimesini kullanmak için biraz sabredin derim.. Ya hissederek aşık olanlar?
Dokunarakk ,gözlerinin içine bakarak ,birlikde gezerekk..kavga ettiklerinde öpüşüp barışarak ..Sizinki aşk sa onların ki ne?

Burda bulduysan burda kaybedersin.. Benim düşüncem bu..

Burda tanışıp dışarda buluştuysanız yine burda kaybedersiniz .. :)

Ulen ne kıskanç insanlarsınız he, aşığız diyorsalar aşıktırlar. Size mi kaldı len buna isim koymak?:)

Ben de aşkımla netten tanıştım ve evlendim. Evet bak aşkım diyorum. 7 sene oldu ve gayet de mutluyuz.

Aşk tarifi olan bir şey değildir. Şöyle yaparsan aşk olur böyle yaparsan aşk olmaz türünden her yorum biraz saçmadır o yüzden.

Sözün özü mutluluklar dilerim size. Kendinizi çabuk harcayıp yıpratmazsanız ve sevginizi, aşkınızı saygı ile taçlandırabilirseniz ilişkinizin de geleceği olur.

Kimseyi takmayın, kendinize bakın. Mutluluklar efenim. :)

Ulen ne kıskanç insanlarsınız he, aşığız diyorsalar aşıktırlar. Size mi kaldı len buna isim koymak?:)

Ben de aşkımla netten tanıştım ve evlendim. Evet bak aşkım diyorum. 7 sene oldu ve gayet de mutluyuz.

Aşk tarifi olan bir şey değildir. Şöyle yaparsan aşk olur böyle yaparsan aşk olmaz türünden her yorum biraz saçmadır o yüzden.

Sözün özü mutluluklar dilerim size. Kendinizi çabuk harcayıp yıpratmazsanız ve sevginizi, aşkınızı saygı ile taçlandırabilirseniz ilişkinizin de geleceği olur.

Kimseyi takmayın, kendinize bakın. Mutluluklar efenim. :)

Kimsenin kimseyi kıskandığı yok ! Bir sözde AŞK onlardamı varki onları kısakanalım ?!
Sana kimse sormadı nerden tanıştın kimle evlendin.. Didem ve Serkan'n ilişkisi üzerine yorum istemişler bizlerde yazıyoruz.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Yhaa arkdşLArr ßen yanLş anLaŞıLıorm Yine..

söLErmisinz ßana..

aŞk Sevqi ve hoşLanmak.. bunLArın anLamLarı weeee Hayatımızdaki etkiLEri neLErdir.._?

Sizdeki hoşLantı diosunz... Bütün Gün onu Düşünüosammm onDan geLck bi msj iiçn bütn gün gözüm tLfndaysaa gece Sesini duymadn uyku uyuyamıosamm bunun aDı nedir.._?

heee eğer Biz bunLarı birinDen hoşLandığmız Zamanda yaŞıorz diosanız amennaaa.. ßendeki aŞk deiL...!!!!

Lütfen arkdşLar.. ewt yormLArınızı iStedim.. ama önYargıLı oLmayın.. SerKan'ı tanıo oLabilirsiniz.. ama ßeni fazLa tanımıosunuz.. Hem kaÇ kişi hoşLandığı biRiyLe SevgiLi oLur_?

Kendi aDıma konuŞayım SadeCe hoşLandıqm BiriyLe asLa SevqiLi oLmam..

Yine söyLüorm.. ßen 'Bütün Gün onu DüşünüoRmm onDan geLck bi msj iiçn bütn gün gözüm tLfnda gece Sesini duymadn uyku uyuyamıoRumm ' we bunun ßendeki aDı aŞk...!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri