Sende bikaç biŞey söLemek iStedim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende bikaç biŞey söLemek iStedim...

HerkeSe mrß...

bunu Yazmaktaki amaCım Herkesn ßeni biRaz Daha ii tanımasını SağLAmaq...
HerkeS göRüyokii SerkanLa bi ilişkiYe başLAdk.. ya nasıL diyim biLmiormkii Ben asLnDa aŞkın kaLıcı duygu oLduğuna Pek iNanan biRi deiLim.. geÇn bi GazeteDe okumŞtum.. bi köŞE yazarı aYnen şöLe DemiŞti..

aŞk we Sevgi ßirßirinin Rakibi deiLdir.. Birbirininin Devamıdır.. Tanımadığn birine aŞk oLursun.. Tanıdıkça Seversin Yada Sevmez, Terk eDersin.. yani Sen aŞık oLDuqun kiŞiyi Tanıdıkça Sevmeye başLarsın ama o Tam Tersi Tanıdkça Sevmemeye başLAr Seni... we ayrıLr gider.. Senin nasıL hakkn WarSa onunda hakkı wardır...

aŞk yabancıdır / sevqi Tanıdık...
aŞk özgürLüktür / Sevqi BaqLıLık...
aŞk Sen'dir / Sevqi Siz'dir...
aŞk karıŞıktır / Sevqi Düz..
aŞk beLkidir / Sevqi keSin....
aŞk DerYadır.. / Sevqi okYanus....

bunLAr SadeCe bi kısmı arkdşLar..

ßen Serkanı Tam oLArk Tanımıorm.. ßen onu Henüz Sewmeye Yetck Kadr Tanımıorm.. öLe kimiLeri gibi Hmen Seviorm Diyemiorm.. yaŞm 20.. HayatıMa beLki biÇoğunuz iNanmıcak güLceksiniz ama 1 kiŞi girdi.. onu Sewmştm.. ama ßende bi ilişki biTerSe asLa döNüşü oLmaz.. başLaması iÇin aYrLk Sebebinin Çokta önemLi oLmaması Gerekir ßence.. ama ßende koLay koLAy bitirmem Zatn bi iLikşyi.. hernyse.. Dediqm gibi ßen aŞk oLdum SerKan'aa..
sonu Nereye giDer biLinmez... herŞEy için Zamana iHtiYacımız Var..
Serkan Çok ii birisi.. ßana karŞı Tavrı siTe içinDeki konuŞmaları ßeni kendine doğru Çektii.. iyiki warSın CanıSıı....

umarımm

SadeCe SéwgiLim DeiL Sevdiğim oLursun en kısa zamandaa...

arkdşLar yormLArınızı BekLiormm....

Son düzenleme:
---> Sende bikaç biŞey söLemek iStedim...

:59:

Eğer Seviyorsan Hoşlanıyorsan Bırakma Peşinden Git. Kimsenin Ne Dediğide Umrunda Olmasın. Sen Kendini Dinle Sadece..

Aşık oldum demek bu kadar basit değil
Senin ki olabilecegi en iyi hoşlanmak denilebilir
Aşkın içinde tutku vardır
Gözlerinin içine bakıp erirsin
Özlemlerin çok yogundur ona karşı..

sende iyiki varsın canısı =)evet hersey icin zmanaa ihtiyac var =)sevdiğim=)

yaşadığın duygular gerçekten güzel ve özel.. bunun kıymetini bil bence :) :)

Ben Serkan'a aşık oldum diyorsun.

Ama öyle hemen seviyorum diyemiyorum,diyorsun..

Bu nasıl oluyor anlamadım :)

Boşver kalıpları , anlamları ,ifadeleri.......uzun cümleler kurmaya gerek yok,gerek yok herşeyi anlamlandırmaya..önemli olan ikinizin düşündükleri ve birbirinize hisettirdikleriniz,gerisi boş...Anlam aramayı boşver , birlikteliği yaşa...

Dilerim en iyisi ve en hayırlısı olur siizn için......bize şapka cıkarmak ve esenlikler dilemek düşer........mutlu olun inşalahh

:)

aşk ve sevgi fatrklı duygulardır.
aşk o kadar basit deil.
betülün dediği gibi tutkudur aşk.
karşılık beklemeden hissedilir bu duygu.
kutsaldır.
nefesin kesilir. kalbin duracakmış gibi hissedersin :)
gözün kördür aşkın. vazgecilmezdir.

sevgi ise emek ister :)
birden sevemezsin evet once begenirsin sonra hoşlanırsın zamanlada seversin :)
ama sevgi karşılıklıdır. karşındaki seni sevmiyosa bi süre sonra vazgecersin :)

bnce önce aşkı ve sevgiyi birbirinden ayırmak gerekir die düşünüyorum.

aşık oldum demek kolay deil. olmamalı. 2 gün sonra karşındakine aşkım diosan o aşk deildir zaten. Seni Seviyorum demek koaly olmamalıdır. kirletilmemeli bazı şeyler. özel kişilere kullanılmalı gercketen özel..

ha unutmadan genel konuşuyorum ben üstünüze alınmayın :)

mutluluğunuz daim olsun.

hmm ..

İtiraf etmen hatta seviyorum diyip belırtmen guzel ..
Ama Bence daha zamanı var ..
Çok Erken bır ılışkı ama umarım uzun olur ..
Doğru oLan bu mu ?
Hayır tabiki ama senın kararın senın hayatın Laf babalığı yapacak degılım :H

Mutluluklar :R

aRkdşLAr Hepinizie Tekr Teker tŞqLEr düŞünceLerinizi paylaştıqnz iÇin..

Sanırm yanLş anLattım.. ßence bi inSanın DoqruLarı neySe ilikşkisinede duyguLarınada Verdiği aD o yönDe oLUr.. Herkesn aŞkLa sevgiyLe farkLı düşünceleri doğruLArı Vardır.. noneS in söLEdiği bişi Var.. aŞık oLan inSanda tutku oLurr. aŞık oLmak Demk gözLErinin iÇine Bakıp eRimek Demektir Demiş.. ßence bu Sevgidir.. iki Tane birbirine aŞık inSan geTirn.. uzun süre gözgöze BakamazLar ßence.. Çünkü heyecan Vardır.. ama Sevgide isTersn bi ömür bakabilirsin Sevdiqinin gözLErinee... Yha nasıL diyim ßen aŞkın kaLıcıLığına üStünLüğüne pek iNanmıorm..

4MinoRMacH1Né Senin Ne demk iStediğini Zatn anLAdım Ben.. Daha üye oLaLı ne Kadr oLmş Hemn aŞkım biTaNEM diosUnz bide geLmş aŞktan sevgiden Bahsediosunuz gibi düşünCeLerin oLduğnDan eMinm..

Hepiniz aYrı aYrı düşünceLerinizi söLEmiŞsiniz.. Herkesn Kendi doğruLarıdr.. Saygı duyarm.. aLnma giBi biŞi asLA oLamaz.. bi inSana aŞk oLmak iÇin CanLı canLı konuŞmak canLı CanLı otrmak Gerkmez ßence...

ßen SerKan'a aŞık oLdmm.. ßuda ßenim doğrum.....:)

Serkanı elimden aldın sacını basını yolacam senın onumde fazla dolanma

ßu dewirde aşkı segiyi ßuLmak çok zor ßuLdunmuda değerini kiymetini ßiLmn gerek eLinde tutmaLsn =)

Didemin iLişkiniz yeni ama ßunu dewam ettrmek sizin eLinizde inş snsz oLur iLişkiniz mutLuLukLar :50:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri