sende benim karımı al

BooB

Banned
Mersin'in Tarsus İlçesi'nde "Sen de benim karımı al" teklifiyle dünyaca ünlü haftalık haber dergisi Newsweek'in "Haftaya damgasını vuran sözler" bölümünde yer alan Mehmet Y.'nin karısını kaçırdığı Cengiz Eşme umutla eşinin eve döneceği günü bekliyor.
Sen de benim karımı al!
Tarsus'un Akgedik Köyü'nde yaşayan ve eşi Gülhan Eşme'nin (29) aynı köyden Mehmet Y. (37) tarafından kaçırıldığını ve kaçıran şahsın kendisini arayarak "Ben eşini kaçırdım sen de karımı al" teklifinde bulunduğunu ileri süren Cengiz Eşme (36) aradan 46 gün geçmesine rağmen hâlâ eşinin döneceği günü umutla bekliyor.

Eşiyle bir kez telefonda görüştüğünü belirten Eşme "Eşim ölüm korkusu yaşıyor. Dönerse onu mutlu edeceğim. Yeter ki dönsün" dedi.

İlçeye 7 kilometre uzaklıktaki Akgedik Köyü'nde oturan Cengiz Eşme 46 gün önce alış veriş için Tarsus'a gittiğini akşam eve geldiğinde eşi Gülhan Eşme'yi bulamadığını ifade etti. Yakınlarını aradığını ve jandarmaya haber verdiğini söyleyen Eşme ertesi gün Mehmet Y.'nin kendisini telefonla arayıp eşini kaçırdığını söylediğini dile getirerek "Sabah olduğunda arkadaşım Mehmet Y. beni cep telefonumdan aradı. Kayseri'den arıyordu. Bana 'Biz hata yaptık Gülhan'la kaçtık' dedi. Ben de kendisine 'Nasıl böyle bir şey yapabilirsin?' dedim. 'Bir hata yaptık işte. Sen de benim karımı al' cevabını verdi.

Aradan 46 gün geçti eşim bir kez beni ödemeli olarak cepten aradı. Eşim hata yaptığını kabul etti. Dönmek için can atıyor. Ama bizim çevremiz geniş olduğu için dönerse öleceğini sanıyor. Ölüm korkusu yaşıyor. Yeter ki dönsün onu karanfillerle karşılayacağım. Halen ızdırap içinde yaşıyorum. Yaşayan bir ölüden farkım yok. Eşime sesleniyorum; insan bir kere ölür ama sen böyle yaptıkça her gün ölüsün. Gelirsen 1 gün dahî bu köyde kalmayacağız. Mutlu bir yuvamız olacak 20-30 yıl geçse de seni bekleyeceğim" diye konuştu.

Olayın peşini bırakmayacağını söyleyen Cengiz Eşme "Eğer bana o teklifte bulunmasaydı unutur giderdim kendi hayâtıma bakardım" şeklinde konuştu.
 
---> sende benim karımı al

Önceden de gazeteden okumuştum.Bu nasıl bir mantık ki böyle diyebiliyor?

Bence kocası da ümidi kessin.
 
---> sende benim karımı al

bence gitsin diğerinin karısını alsın işkence yapsın :D
 
---> sende benim karımı al

Bizim oralarda şöyle bir söz var "KARININ KIRIĞINI KOCASI BACININ KIRIĞINI GARDAŞI GETİRİR" şivesiyle yazdım vallahi :D ben bu lafa inanırım her insanı alıp evine getirirsen,her insanı dost bilirsen olacağı bu artık cahil toplum olmaktan vazgeçmeli bizim milletimi< lafa bak sende benim karımı al :S sonra diyorlarki insan nası katil oluyor...2sn sadece....
 
---> sende benim karımı al

Karını n'apim ben seni istiyorum' dememiş mi? Daha sürükleyici olurdu.
 
takipçi satın al
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
vozol
Geri
Üst