---> Sence Üstteki Seni Seviyormu ? severmi ki?
yesil83 Bayan Üye 2 Eyl 2011 #1,743 ---> Sence Üstteki Seni Seviyormu ? severim... sevmez herhalde benim sevmedigimi dusundugune gore.
CashMon3y Kayıtlı Üye 2 Eyl 2011 #1,747 ---> Sence Üstteki Seni Seviyormu ? Sevmez Tipin değilim hacı o yüzlen
mojitoo54 Banned 2 Eyl 2011 #1,748 ---> Sence Üstteki Seni Seviyormu ? Seveceksek dost olarak sevecez yani. Dost olmak için tip'e mi bakıosun sevebilirim ama dost olarak
---> Sence Üstteki Seni Seviyormu ? Seveceksek dost olarak sevecez yani. Dost olmak için tip'e mi bakıosun sevebilirim ama dost olarak
CashMon3y Kayıtlı Üye 2 Eyl 2011 #1,749 ---> Sence Üstteki Seni Seviyormu ? mojitoo54' Alıntı: Seveceksek dost olarak sevecez yani. Dost olmak için tip'e mi bakıosun sevebilirim ama dost olarak Genişletmek için tıkla ... Sen benim Dostumsun bundan sonra Bro Tost olmadan bırakalım bu işi
---> Sence Üstteki Seni Seviyormu ? mojitoo54' Alıntı: Seveceksek dost olarak sevecez yani. Dost olmak için tip'e mi bakıosun sevebilirim ama dost olarak Genişletmek için tıkla ... Sen benim Dostumsun bundan sonra Bro Tost olmadan bırakalım bu işi
mojitoo54 Banned 2 Eyl 2011 #1,753 ---> Sence Üstteki Seni Seviyormu ? sevmez, hatta sevmiyordur zten :')
mojitoo54 Banned 2 Eyl 2011 #1,755 ---> Sence Üstteki Seni Seviyormu ? Olabilir Sevmez hatta gıcık olmuştur bana