---> Sence Üstteki Seni Seviyormu ? sever niye sevmesin..(:
AyPerisi Bayan Üye 6 Haz 2012 #5,530 ---> Sence Üstteki Seni Seviyormu ? SuqArbOy' Alıntı: düsüniym ;p Sever Genişletmek için tıkla ... xDsevsin o zaman bak caymak yokxDsever severxD
---> Sence Üstteki Seni Seviyormu ? SuqArbOy' Alıntı: düsüniym ;p Sever Genişletmek için tıkla ... xDsevsin o zaman bak caymak yokxDsever severxD
AyPerisi Bayan Üye 6 Haz 2012 #5,532 ---> Sence Üstteki Seni Seviyormu ? SuqArbOy' Alıntı: Sevmek zorunda Genişletmek için tıkla ... hahahaçok severhahaha
---> Sence Üstteki Seni Seviyormu ? SuqArbOy' Alıntı: Sevmek zorunda Genişletmek için tıkla ... hahahaçok severhahaha
SuqArbOy Kayıtlı Üye 6 Haz 2012 #5,533 ---> Sence Üstteki Seni Seviyormu ? Cok seveym bari bayılır ;p
AyPerisi Bayan Üye 6 Haz 2012 #5,534 ---> Sence Üstteki Seni Seviyormu ? SuqArbOy' Alıntı: Cok seveym bari bayılır ;p Genişletmek için tıkla ... xDxDhahahasevmekten ölürxD
---> Sence Üstteki Seni Seviyormu ? SuqArbOy' Alıntı: Cok seveym bari bayılır ;p Genişletmek için tıkla ... xDxDhahahasevmekten ölürxD
AyPerisi Bayan Üye 6 Haz 2012 #5,536 ---> Sence Üstteki Seni Seviyormu ? SuqArbOy' Alıntı: öldm sevemicem artık Genişletmek için tıkla ... caymak yoktu hanixDçok sever içi içine sığmazxDhahaha
---> Sence Üstteki Seni Seviyormu ? SuqArbOy' Alıntı: öldm sevemicem artık Genişletmek için tıkla ... caymak yoktu hanixDçok sever içi içine sığmazxDhahaha
SuqArbOy Kayıtlı Üye 6 Haz 2012 #5,537 ---> Sence Üstteki Seni Seviyormu ? aşka dönüscek diye korktum ;P
AyPerisi Bayan Üye 6 Haz 2012 #5,538 ---> Sence Üstteki Seni Seviyormu ? SuqArbOy' Alıntı: aşka dönüscek diye korktum ;P Genişletmek için tıkla ... xDkorkudan severxDhahaha
---> Sence Üstteki Seni Seviyormu ? SuqArbOy' Alıntı: aşka dönüscek diye korktum ;P Genişletmek için tıkla ... xDkorkudan severxDhahaha