Sence Mutluluk Çok Mu Uzaklarda?
LION KING Yɑlɑn zekɑ işidir, dürüstlük ise cesɑret. Eğer zek Kayıtlı Üye 4 Tem 2010 #2 ---> Sence Mutluluk Çok Mu Uzaklarda? çok yakında istesem
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 4 Tem 2010 #3 ---> Sence Mutluluk Çok Mu Uzaklarda? Klasik olacak ama çok yakında fakat görmesini bilmiyoruz.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 4 Tem 2010 #4 ---> Sence Mutluluk Çok Mu Uzaklarda? Yakın olsa mutlu olurdum.
İnci 1907 Prenses 18 Ağu 2010 #8 ---> Sence Mutluluk Çok Mu Uzaklarda? uzakta deilde. bana haram. dünya bana karşı olmuş durumda acı cektirmek için ugraşıyo herkes. sonucu herkes gibi bnde merak ediyorum
---> Sence Mutluluk Çok Mu Uzaklarda? uzakta deilde. bana haram. dünya bana karşı olmuş durumda acı cektirmek için ugraşıyo herkes. sonucu herkes gibi bnde merak ediyorum
` Nur ~ Bayan Üye 24 Ağu 2010 #9 ---> Sence Mutluluk Çok Mu Uzaklarda? YkınLarda ama ben istemiyorum . MutLu oLmayı deqL ; istemediqim diqer şeyLerden doLayı mutLu oLmaryorm :R
---> Sence Mutluluk Çok Mu Uzaklarda? YkınLarda ama ben istemiyorum . MutLu oLmayı deqL ; istemediqim diqer şeyLerden doLayı mutLu oLmaryorm :R
Deniz kızı Bayan Üye 11 Ağu 2012 #11 ---> Sence Mutluluk Çok Mu Uzaklarda? Benim için iki sokak ötede.
Lilith Daughter of the Void Admin 11 Ağu 2012 #12 ---> Sence Mutluluk Çok Mu Uzaklarda? Benim için yok.
Elsa Bayan Üye 11 Ağu 2012 #14 ---> Sence Mutluluk Çok Mu Uzaklarda? Bence mutluluk insanın kendi elinde.
Mutluluktun Bayan Üye 11 Ağu 2012 #15 ---> Sence Mutluluk Çok Mu Uzaklarda? Çok uzaklardaa çoooook....