Sen Utanma Bacim...

ßLaCK.AnqeL

Bayan Üye
Görüyorum ki,titriyor ellerin başörtüne uzanırken.Belli ki lanetler yağdırıyorsun sana "çıkar" diyen dillere.Kızıyorsun içten içe. Sesini de duyuramıyorsun bu düzeni böyle devam ettirenlere.

Sabretmeye çalışıyorsun.



Sabır bizlere bacım!



Sabır Ümmet-i Muhammed'e!



Başörtülerimiz ki,mahremimizin koruyucusu,başlarımızın tacı,dinimizin kutsalı. O ki,haramdan helale en büyük yol!

Görmüyorlar mı bacım, bilmiyorlar mı?Nene Hatun un,Şerife teyzenin,Elif kızlarında başörtüsü vardı. Ancak vatanları için içerlerken şahadet şerbetini,davaları kutsaldı!



Burası laik bir ülkedir bacım!



Eski siyasetçiler çıkar ekrana "başörtüsü ile okumak istiyorlarsa , Arabistan' a gitsinler" diyerek, gençliği yönlendirirler güya. Bu gençliğin iyi yetişmesi ise onlar için bir rüya!



Seçim zamanı meydanlarda dile gelir başörtü,bu laik ülkede. Hükümet kurulana dek çoğu siyasetçinin ağzındaki sakızdır başörtü. Sonraları çare bulunamaz ve başbakan tüm söylediklerini unutup çocuklarını başka bir ülkede okutur.



Laik bir ülkedeyiz bacım!Eğer kot pantolonunla, dekolte tişörtünle gelseydin; dalgalı saçlarını savursaydın sesini çıkarmazdı kimse. Okulda pardesünle gezindiğin için bu kadar çok göz var üzerinde!



Ne olacak böyle diye düşünme, sen sabret bacım! Senden sonraki nesillerin bu şekilde yaşamaması için sabret bacım! Sakın meydandan çekileyim deme. Ortalığı ona buna bırakma!Bizler çekilirsek yerimize iyileri gelmez.Herkes dinini , ülküsünü bizim kadar iyi bilmez. Davanı anlatmak için çekinme, gelecek bizim elimizde, her nefese ihtiyaç var bacım!



Başörtülüsün diyerek sana sırt çevirenlere, eğme sakın başını. Kaldır kafanı kara topraktan, dik gözlerini semaya, dualar seninle bacım!



Mahremini açtırıyorlar diye dolmasın gözlerin, sıkılmayasın.



Senin başörtüne uzanan eller kırılsın!



SEN UTANMA!

SANA "ÇIKAR" DİYEN DİLLER UTANSIN!!!
 
takipçi satın al
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
vozol
Geri
Üst