sen seviyosun ama...

İlk olarak çıkardım karşısına ve son kez içimdekileri dökerdim ona devamınıda ona bırakırdım ve unutmaya çalışırdım

---> sen seviyosun ama...

Aşık oldum, sevdim diyen insan unutmaya çalışmamalı diyenlerdenim...

Bırakmazdım. Bırakmadım da. Şiirler yazdım. Her anında yanında oldum. Şu an 2. ayımız. :) Kolay olmadı. Ama vazgeçmemeli... Denendi , onaylandı. ;)

Öyle bir durum yaşamadım,çok da rahat unutabilen biriyim zaten.Yani en güzel giden ilişkilerimi bile ertesi gün hiç etkisi olmadan unutabiliyorum.

ben sevıorsam o sevmıyorsa...durumu onun karakterı belırler..eger guven verıyorsaa sevgımı hakedıyorsa acı ceksemde sevmeye devam ederım..ama o guvenı vermıorsa hıc bır umudum yoksa sevmekten vazgecerım..yanı sevıp sevmemem karsıdakı ınsanda biitior

Ben suna çok karşıyım birini sevioruz tmm çok güzel mutluyuz ama o sevmeyince neden direk unutalım diyoruz ki? Bu suna benziyo karşındakine aşık oluosun o sevmezse unut başka birine aşık olursun. Ben karşıyım buna ben birini seviosam illa oda beni sevicek deil ya ister sever ister sevmez. O sevmicek die bn onu unutcak deilim. Ben kendi başıma da yaşarım aşkımı =)) Tabi karşılık verse süper olur da :))

Son düzenleme:
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri