merve_evrem
Bayan Üye
sen seviosun ama o sevmio ya siz ne yapardınız bu durum karşısında?
sende mi unutmaya çalışırdın zor olsa da yoksa devam mı?
sende mi unutmaya çalışırdın zor olsa da yoksa devam mı?
sen seversın o sevmez sen aylarca seversın onu ıstersın tabırı cahısse sevsın dıe bır suru emek sarfedersın ama bır turlu sevmez boylece emek gosterdıgın kadar acıda cekersın o yuzden sen ustune dusenı yap gerısını ona bırak haylada sevmıorsa bosu bosuna emek sarfetme herseyde bı hayır vardır.eğer boyle yaptın sonundada unutmadıysan emın ol haftalar gecer aylar gecer ama bır gun mutlaka unutursun..
sen seversın o sevmez sen aylarca seversın onu ıstersın tabırı cahısse sevsın dıe bır suru emek sarfedersın ama bır turlu sevmez boylece emek gosterdıgın kadar acıda cekersın o yuzden sen ustune dusenı yap gerısını ona bırak haylada sevmıorsa bosu bosuna emek sarfetme herseyde bı hayır vardır.eğer boyle yaptın sonundada unutmadıysan emın ol haftalar gecer aylar gecer ama bır gun mutlaka unutursun..
aynen katılıyorumsen seversın o sevmez sen aylarca seversın onu ıstersın tabırı cahısse sevsın dıe bır suru emek sarfedersın ama bır turlu sevmez boylece emek gosterdıgın kadar acıda cekersın o yuzden sen ustune dusenı yap gerısını ona bırak haylada sevmıorsa bosu bosuna emek sarfetme herseyde bı hayır vardır.eğer boyle yaptın sonundada unutmadıysan emın ol haftalar gecer aylar gecer ama bır gun mutlaka unutursun..
Delgado' Alıntı:tam adamına sordum ben şıpsevdiyimdir biraz ben olsam ben de bırakırdım bana sevgili mi yok düşüncesiyle hareket ediyorum
adam aşık olmuş aşk acısı çekiyo
nereye yenisini buluyon
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.