SEN SEN OL GÜNAYDIN DEMEYİ UNUTMA :)
S SİBEL_1 Bayan Üye 20 Mar 2007 #69 (hahahahah o biraz zor zaten yakında okuldan postalayacaklar kaçmama gerek kalmayacak ) sen sen ol hiç kimseye güvenmee
(hahahahah o biraz zor zaten yakında okuldan postalayacaklar kaçmama gerek kalmayacak ) sen sen ol hiç kimseye güvenmee
KETCAP Kayıtlı Üye 26 Mar 2007 #71 Sen Sen Ol Kİmseye Sirrini Verme ÇÜnkÜ Er GeÇ Sirrini Verdİgİn KİŞİyle Ne Kadarda Dost Olsan Bİr GÜn DÜŞman Oluyor )
Sen Sen Ol Kİmseye Sirrini Verme ÇÜnkÜ Er GeÇ Sirrini Verdİgİn KİŞİyle Ne Kadarda Dost Olsan Bİr GÜn DÜŞman Oluyor )
spirit Bayan Üye 26 Mar 2007 #72 sen sen ol okuldan kactıını kimseye söleme oda bi dostuna anlatır oda öteki dostuna anlatır o zamn ailen duyar
sen sen ol okuldan kactıını kimseye söleme oda bi dostuna anlatır oda öteki dostuna anlatır o zamn ailen duyar
C C®aZy_JuNiO® Kayıtlı Üye 27 Mar 2007 #76 RAINMAN82' Alıntı: Sen Sen ol Bende BEN ........ Genişletmek için tıkla ... zuhahahaha guzeldı sen sen ol bana rep vermeyı unutma
RAINMAN82' Alıntı: Sen Sen ol Bende BEN ........ Genişletmek için tıkla ... zuhahahaha guzeldı sen sen ol bana rep vermeyı unutma
S Spy Kayıtlı Üye 19 Tem 2007 #77 sen sen ol bırını olesıye sewme we knıght onlkıne baslama baslarsan bırakamıon