---> sen bu sitenin .........sin Bana en qıcık oLan kişi (:
DiReNiS Bayan Üye 22 May 2009 #202 ---> sen bu sitenin .........sin Tüm samimiyetimle söylüyorum,her ne kadar bazen kızsamda,asla kin,nefret,ve gıcık olmak gibi duygularım yok Kardeşimsin,severim (; En sinirlisi p:
---> sen bu sitenin .........sin Tüm samimiyetimle söylüyorum,her ne kadar bazen kızsamda,asla kin,nefret,ve gıcık olmak gibi duygularım yok Kardeşimsin,severim (; En sinirlisi p:
İnci 1907 Prenses 22 May 2009 #205 ---> sen bu sitenin .........sin hyr ablam o sensin forumun en güzel ve en süper üyesisin
DiReNiS Bayan Üye 22 May 2009 #206 ---> sen bu sitenin .........sin Hayır ama s: En güzeli sensin s: En güzel üyesiii
İnci 1907 Prenses 22 May 2009 #207 ---> sen bu sitenin .........sin hyr ablam vallahi en güzel üyesi sensin maşallah ablama
' Kors@N Kayıtlı Üye 22 May 2009 #210 ---> sen bu sitenin .........sin Bu sitenin Peri masalında olanısın
MiRacLe* Bayan Üye 24 May 2009 #212 ---> sen bu sitenin .........sin cnm bnm üstteki için bişey söyliceksin sen bu sitenin en yeni üyesisin
---> sen bu sitenin .........sin cnm bnm üstteki için bişey söyliceksin sen bu sitenin en yeni üyesisin