---> Sen Bu Forumun ... en çok farkedilenlerinden ama en az anlaşılanlarından..
kaff Kayıtlı Üye 11 Haz 2014 #4,781 ---> Sen Bu Forumun ... en çok farkedilenlerinden ama en az anlaşılanlarından..
Sim Evlâ Leke Fe Evlâ. Bayan Üye 11 Haz 2014 #4,782 ---> Sen Bu Forumun ... .. beni sanki yıllardır tanıyanısın.
kaff Kayıtlı Üye 11 Haz 2014 #4,783 ---> Sen Bu Forumun ... ..hüznünü satıraralarına saklayan.. ve sevdiği adamla mutlu olmasını istediğim..
---> Sen Bu Forumun ... ..hüznünü satıraralarına saklayan.. ve sevdiği adamla mutlu olmasını istediğim..
Sim Evlâ Leke Fe Evlâ. Bayan Üye 11 Haz 2014 #4,784 ---> Sen Bu Forumun ... Teşekkür ederim. .. en sade olanı fakat gizemi ile yinede en dikkat çekeni.
kaff Kayıtlı Üye 11 Haz 2014 #4,785 ---> Sen Bu Forumun ... ben gizemli değilim oysa..sadece çok ortada değilim...neyse.. sen bu forumda olması gerekensin.yaratıcılığın,samimiyetin ve duruşundaki hoşlukla...
---> Sen Bu Forumun ... ben gizemli değilim oysa..sadece çok ortada değilim...neyse.. sen bu forumda olması gerekensin.yaratıcılığın,samimiyetin ve duruşundaki hoşlukla...
Sim Evlâ Leke Fe Evlâ. Bayan Üye 11 Haz 2014 #4,786 ---> Sen Bu Forumun ... .. çok ortada olmamasına rağmen olur da gitmek isterse bir gün yokluğunu fark edeceğim, değerli nadir üyelerdensin.
---> Sen Bu Forumun ... .. çok ortada olmamasına rağmen olur da gitmek isterse bir gün yokluğunu fark edeceğim, değerli nadir üyelerdensin.
Sim Evlâ Leke Fe Evlâ. Bayan Üye 11 Haz 2014 #4,788 ---> Sen Bu Forumun ... bunlar sağ olsun .. oyun oynamaktan en zevk aldığım üyelerdensin.
kaff Kayıtlı Üye 11 Haz 2014 #4,789 ---> Sen Bu Forumun ... beni anladığını sandığım,anlatırken zorlanmadığım ve yanlış anlaşılmadığıma inandığım üyesin..
---> Sen Bu Forumun ... beni anladığını sandığım,anlatırken zorlanmadığım ve yanlış anlaşılmadığıma inandığım üyesin..
Sim Evlâ Leke Fe Evlâ. Bayan Üye 11 Haz 2014 #4,790 ---> Sen Bu Forumun ... .. masal kahramanısın. Bir varmış bir yokmuş değil de, hep var olmasını istediğim.
---> Sen Bu Forumun ... .. masal kahramanısın. Bir varmış bir yokmuş değil de, hep var olmasını istediğim.
Mazoşist. Kayıtlı Üye 15 Haz 2014 #4,798 ---> Sen Bu Forumun ... Sen Bu Forumun Avatarı En Güzel Olanısın