---> Sen Bu Forumun ... Gözbebeği)
Elsa Bayan Üye 18 Ara 2012 #4,103 ---> Sen Bu Forumun ... O bana değildi ondan eminim, leylmira'ya olmalı)) Hayranlık duygusu barındıranı.
---> Sen Bu Forumun ... O bana değildi ondan eminim, leylmira'ya olmalı)) Hayranlık duygusu barındıranı.
kaff Kayıtlı Üye 18 Ara 2012 #4,105 ---> Sen Bu Forumun ... sanaydı ..neden üzerine alınmadığını anlamadım.. ve hayranlık duygusu barındıranı yorumunu da anlamadım..sanırım anlayışım kıt..) bence forumun en sevimlilerinden..
---> Sen Bu Forumun ... sanaydı ..neden üzerine alınmadığını anlamadım.. ve hayranlık duygusu barındıranı yorumunu da anlamadım..sanırım anlayışım kıt..) bence forumun en sevimlilerinden..
Elsa Bayan Üye 18 Ara 2012 #4,106 ---> Sen Bu Forumun ... Üzerime alınasım gelmedi)) O zaman teşekkür ederim gülen gülümseten yüzü isem.. Hayranlık duygusu'da leylmira'ya özeldi)) Sempatik üyesi.
---> Sen Bu Forumun ... Üzerime alınasım gelmedi)) O zaman teşekkür ederim gülen gülümseten yüzü isem.. Hayranlık duygusu'da leylmira'ya özeldi)) Sempatik üyesi.
'hayaL Bayan Üye 18 Ara 2012 #4,107 ---> Sen Bu Forumun ... Atlayın beni atlayın siz hıhh oynamıyorum işte xD
Elsa Bayan Üye 18 Ara 2012 #4,108 ---> Sen Bu Forumun ... Bu forumun en şeker, en tatlı, en sempatik, en sevilesi kişisi. Bitanesi, canısı, balısı ))
---> Sen Bu Forumun ... Bu forumun en şeker, en tatlı, en sempatik, en sevilesi kişisi. Bitanesi, canısı, balısı ))
Elsa Bayan Üye 18 Ara 2012 #4,110 ---> Sen Bu Forumun ... Utandım)) En güzel iltifat edeni ve hep teşekkürü hakedeni)) En yiğidi, en merdi..
---> Sen Bu Forumun ... Utandım)) En güzel iltifat edeni ve hep teşekkürü hakedeni)) En yiğidi, en merdi..
yesil83 Bayan Üye 18 Ara 2012 #4,114 ---> Sen Bu Forumun ... Taa tanimadan sevdigim kisi hatta tanimadan sevdim diye sasirani ama hislerimde pek yanilamam iyiki burdasin dedigimdensin
---> Sen Bu Forumun ... Taa tanimadan sevdigim kisi hatta tanimadan sevdim diye sasirani ama hislerimde pek yanilamam iyiki burdasin dedigimdensin