---> selin'ce günce ;) her akşam ben giriyorum ölee :D
okeanos Banned 1 Nis 2011 #166 ---> selin'ce günce heyy! bomba haber diye buna derim tabii bergos 1 nisan şakası yapmıyorsa xD yarım saat sonraki operasyona elimi bile sürmiicem dedi anammmm hahaha inanmak istiyorum bergos.... yarım türkçenle bana sakın biy nissaaannn deme!
---> selin'ce günce heyy! bomba haber diye buna derim tabii bergos 1 nisan şakası yapmıyorsa xD yarım saat sonraki operasyona elimi bile sürmiicem dedi anammmm hahaha inanmak istiyorum bergos.... yarım türkçenle bana sakın biy nissaaannn deme!
okeanos Banned 1 Nis 2011 #167 ---> selin'ce günce değilmiş dediğini yaptı!!!! evime gidiyorum... çok mutluyummm xD
okeanos Banned 1 Nis 2011 #168 ---> selin'ce günce eve geldim hatunluğum tuttu arkadaşlar yemeğe sendeyiz diye aradılar ben 1 saatte nasıl yaptım, börek, fırın makarna, ıspanak, mercimek çorbası... enerji patlamasıydı sanırım. ama yoruldum nese seviyorum yemek yapmayı da sorun yok :106:
---> selin'ce günce eve geldim hatunluğum tuttu arkadaşlar yemeğe sendeyiz diye aradılar ben 1 saatte nasıl yaptım, börek, fırın makarna, ıspanak, mercimek çorbası... enerji patlamasıydı sanırım. ama yoruldum nese seviyorum yemek yapmayı da sorun yok :106:
'Gülümse :D Prenses 1 Nis 2011 #169 ---> selin'ce günce sevindim senin adını biy nisan deseydin napardınn
okeanos Banned 1 Nis 2011 #178 ---> selin'ce günce [/URL][/IMG] ha ha ha köpek fobim var hea yanlış anlaşılmasın xD ama seviyorum bu bebişi...
---> selin'ce günce [/URL][/IMG] ha ha ha köpek fobim var hea yanlış anlaşılmasın xD ama seviyorum bu bebişi...
okeanos Banned 1 Nis 2011 #179 ---> selin'ce günce ayy ev haliylede ne kadarrrr çirkinimmm ne hayırlı oluo hatunum
'Gülümse :D Prenses 1 Nis 2011 #180 ---> selin'ce günce fare almışsın hatunn bendce çok şekersinn sen bide benim ev halimi, gör korkarsınn
---> selin'ce günce fare almışsın hatunn bendce çok şekersinn sen bide benim ev halimi, gör korkarsınn