okeanos
Banned
---> selin'ce günce
patoloji sonuçları geldiii hiç bişeyim yok çok sükür
annem tirit yaptı
yarında mantı yapıcak, bu kadın bana kilo aldırmadan gitmez
şımarık oldum bennn
çocukken olduğum gibi
köyde yorulunca babam kucağına alsın diye yolun ortasında yere oturduğum zamanları, civcivin ayağı takıldığında ona yardım etmek isteken annesinin beni nasıl kovaladığını, dut ağacından düşüşümü, taflan yüzünden ellerimin dudaklarımın kıpkırmızı oluşunu, böğürtlen yeme hevesinden kollarımın bacaklarımın çizik içinde oluşunu anlatıp anlatıp gülüyorlar
farkında olmadan baya eğlendirmişim onları çocukken.
babam tabii, şimdi elin adamı gelip bana kızına talibim bey amca diyecek, bende kısmet diyeceğim, benim incim benim kanadımın altından çıkıp, hiç tanımadığım bi adamın kolunda yürümeye devam mı edecek?
haltetmişsiniz siz onu!
dedi
turşumu kurcak :8:
canlarım benim yaaa kıyamam size ben...:2:
annem tirit yaptı
yarında mantı yapıcak, bu kadın bana kilo aldırmadan gitmez
şımarık oldum bennn
çocukken olduğum gibi
köyde yorulunca babam kucağına alsın diye yolun ortasında yere oturduğum zamanları, civcivin ayağı takıldığında ona yardım etmek isteken annesinin beni nasıl kovaladığını, dut ağacından düşüşümü, taflan yüzünden ellerimin dudaklarımın kıpkırmızı oluşunu, böğürtlen yeme hevesinden kollarımın bacaklarımın çizik içinde oluşunu anlatıp anlatıp gülüyorlar
farkında olmadan baya eğlendirmişim onları çocukken.
babam tabii, şimdi elin adamı gelip bana kızına talibim bey amca diyecek, bende kısmet diyeceğim, benim incim benim kanadımın altından çıkıp, hiç tanımadığım bi adamın kolunda yürümeye devam mı edecek?
haltetmişsiniz siz onu!
dedi
turşumu kurcak :8:
canlarım benim yaaa kıyamam size ben...:2:
Moderatör tarafında düzenlendi: