Herkese merhaba! :baybay:
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 21 Ağu 2013 #3 ---> Selamlar selamlar hoşgeldiniz kendinizi tanıtsaydınız :R keyifli forumlar
A Aglamaz ~Emekli Kayıtlı Üye 21 Ağu 2013 #4 ---> Selamlar Merhabalar, Hoş geldiniz. Sizleri görmek güzel. Keyifli vede eğlenceli Forumlar diliyoruz. DF Ailesi.
---> Selamlar Merhabalar, Hoş geldiniz. Sizleri görmek güzel. Keyifli vede eğlenceli Forumlar diliyoruz. DF Ailesi.
Cristal Bayan Üye 21 Ağu 2013 #6 ---> Selamlar Tesekkurler hosbuldum , [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] Ece ben o kadar fazlasi veya eksigi yok :R
---> Selamlar Tesekkurler hosbuldum , [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] Ece ben o kadar fazlasi veya eksigi yok :R
'-DamLa Bayan Üye 21 Ağu 2013 #7 ---> Selamlar Hoşgeldin Ece, Umarız kalıcı olursun, Nick değişik ilk defa gördüm
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 23 Ağu 2013 #13 ---> Selamlar niye siz olamadınız yanlıs mı yaptı enişte xD hoşgeldin
Cristal Bayan Üye 24 Ağu 2013 #18 ---> Selamlar Tesekkurler arkadaslar hosbuldum [MENTION=26571]Asi Ruh[/MENTION] kismet diyelim
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 24 Ağu 2013 #20 ---> Selamlar Cristal' Alıntı: Tesekkurler arkadaslar hosbuldum [MENTION=26571]Asi Ruh[/MENTION] kismet diyelim Genişletmek için tıkla ... hayırlısı
---> Selamlar Cristal' Alıntı: Tesekkurler arkadaslar hosbuldum [MENTION=26571]Asi Ruh[/MENTION] kismet diyelim Genişletmek için tıkla ... hayırlısı