---> Selam :) Hmm tamam canım anladım :) Sn neresindnsn(:
Alzena Bayan Üye 15 Kas 2013 #21 ---> Selam Queen2' Alıntı: Hmm tamam canım anladım Genişletmek için tıkla ... Sn neresindnsn
Queen2 N.❤ Prenses 15 Kas 2013 #22 ---> Selam Alzena' Alıntı: Sn neresindnsn Genişletmek için tıkla ... Ben Antalya'da yaşıyorum memleketim Nizip/Gaziantep
---> Selam Alzena' Alıntı: Sn neresindnsn Genişletmek için tıkla ... Ben Antalya'da yaşıyorum memleketim Nizip/Gaziantep
Alzena Bayan Üye 15 Kas 2013 #23 ---> Selam Queen2' Alıntı: Ben Antalya'da yaşıyorum memleketim Nizip/Gaziantep Genişletmek için tıkla ... Hmm anladım..Antalya'yı cok severim bi kac defa tatil amaclı felan gelmistim bnde
---> Selam Queen2' Alıntı: Ben Antalya'da yaşıyorum memleketim Nizip/Gaziantep Genişletmek için tıkla ... Hmm anladım..Antalya'yı cok severim bi kac defa tatil amaclı felan gelmistim bnde
Alzena Bayan Üye 15 Kas 2013 #25 ---> Selam Tesekkür ederim [MENTION=155185]mylıfe[/MENTION] hosbuldum
Lilith Daughter of the Void Admin 7 Ara 2013 #29 ---> Selam Tekrar hoş geldin Melek, Eda bende. :Ü Kalıcı olursun umarım.
Alzena Bayan Üye 7 Ara 2013 #31 ---> Selam Cok tesekkür ederim hosbuldum[MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION] :eda: Tesekkürler hosbuldum[MENTION=162021]Klaus[/MENTION] (
---> Selam Cok tesekkür ederim hosbuldum[MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION] :eda: Tesekkürler hosbuldum[MENTION=162021]Klaus[/MENTION] (
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 7 Ara 2013 #33 ---> Selam Hosgeldin, iyi vakit geçirmen dileğiyle.