Selam

---> Selam

redsoul doğru düşünmüşsün tabiki amacım var bunuda yardım amaçlı kullanıyorum. : )

---> Selam

hosgeldin aleykum selam.

farkli bir kisilige benziyorsunuz, siteye renk katacaginiza eminim.

simdi ben soyle bir ruya gordum :) diye baslarmisssim yorum icin.

hosgeldin kardesim

---> Selam

Ooo, ooo mistika mistika...

Hoşgeldin, Cin kardeş.

Hoş bulduk : )

hoş geldiniz iyi forumlar :)
nickiniz biraz garip :)
Hoş gördük garip ama seviyorum :)

hoş gördük.
hosgeldin aleykum selam.

farkli bir kisilige benziyorsunuz, siteye renk katacaginiza eminim.

simdi ben soyle bir ruya gordum :) diye baslarmisssim yorum icin.

hosgeldin kardesim
:) hoş bulduk bir kaç durum var onları tamamladıktan sonra rüya yorumu yaparım forumda mutlaka sınavlarım var rüya yorumlamakta beyin yoruyor :)
umarım renk kata bilirim böyle güzel düşünmeniz sevindirici.

hoş gördüm :)

---> Selam

Hoşgeldin, iyi ki gelmişsin rengimize renk katmışsın bana göre. : )
Benim de sormak istediklerim var aslında istihare hakkında özellikle,
fakat yeri neresidir bilemedim?:pp

---> Selam

Berry* hoşbulduk güzel yer :) istihare işaret almak yani istihare için ne öğrenemk istiyorsunki duası var namazı normal namaz iki rekat kıbleye yatıyosunuz abdestli şekilde ve rüya görene kadar istihare yapıyosunuz bu bağzen hemen görünür bağzen 7 kez yapılsa görüne bilir rüyasını yorumlamak zordur mesela yeşil güzeldir beyazda güzel ıspanak ve yoğurt görmek ve yemek iyimi hayır ? neden eşir cünki yani öyle mantık yürütmek gerek biraz rüyasında : )

---> Selam

Ya namazsız da oluyormuş istihare sadece dua edilerek, öyle duymuştum.
O şekilde yapmıştım ben de, bir de istihareden sonra konuşmadan uyumak gerekiyormuş, ben konuşmuştum da.
icon10.gif

Rüyamda ise güzel şeyler gördüm o konuyla alakalı,
fakat sonra düşündüm hem namazını kılmadım hem konuştum,
bu bilinçaltı rüyası mı yoksa?

Ya yeri burası olmayabilir ama ben çok merak ettim, mazur görün bi seferlik.
icon10.gif

---> Selam

:) hoş bulduk bir kaç durum var onları tamamladıktan sonra rüya yorumu yaparım forumda mutlaka sınavlarım var rüya yorumlamakta beyin yoruyor :)
umarım renk kata bilirim böyle güzel düşünmeniz sevindirici.

renk katmissiniz bile kardesim :) iyiki gelmissin.

latife olsun diye yazmistim.
dogru durust, ruya goren birisi degilim ama istihareye yattigimda bir ruya gormustum, ablama yorumlatmistim (oda yorumluyor ama isime pek gelmedi onun yorumladigi. Ablamda siradisi seylere ilgisi coktur, sizi bir araya koymamak gerek hihi ) :) sinavlarini atlat bu konuda basini agritirim :)

---> Selam

Berry* : ) tekrardan istihare yapman gerek konuşma kimseyle :) rüyanıda burda yazarsın bir başlık acarız yada bir cami hocasına sorsan o sana yardım eder cevap verir mutlaka.
yesil83 hayırlısı başım ağrımaz merak etme kaçarım ozaman :) reset ne güne duruyor

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri