seLam benide aranıza kabuL eDermiSiniz : )
K KızıLAteş Banned 13 Haz 2009 #4 ---> ~seLam vay vay Kardesim gelmişşşşşş eheuheue Hoş geldin Kabul ettım ben dıgerlerıde keyfıne bakar
---> ~seLam vay vay Kardesim gelmişşşşşş eheuheue Hoş geldin Kabul ettım ben dıgerlerıde keyfıne bakar
K KızıLAteş Banned 13 Haz 2009 #5 ---> ~seLam Hic beklemeden resımde yapmış kariotik ruzgarları gıbı esceksın yıne
Lafferty Kayıtlı Üye 13 Haz 2009 #6 ---> ~seLam Yok yha senden kurtuLus Yok zxcömzcxzczc : ) her yerde Sen Warsın oLmadıqın biyer soyLede oraya qideyim : ) : ) : )
---> ~seLam Yok yha senden kurtuLus Yok zxcömzcxzczc : ) her yerde Sen Warsın oLmadıqın biyer soyLede oraya qideyim : ) : ) : )
K KızıLAteş Banned 13 Haz 2009 #7 ---> ~seLam olmadıgım bır yer yok yaf Turkıye rekoru elımde 10 mılyon msj adeti ıstanbuldaki forumgranx yarısına katılmayı dusunuyorum kanky mucu mucu ıyıkı geldın La
---> ~seLam olmadıgım bır yer yok yaf Turkıye rekoru elımde 10 mılyon msj adeti ıstanbuldaki forumgranx yarısına katılmayı dusunuyorum kanky mucu mucu ıyıkı geldın La
Lafferty Kayıtlı Üye 13 Haz 2009 #8 ---> ~seLam oHaaaaaaaaaaa burDadamı mucu mucu muCu Len deLikanLı oL azcık oLm : ) biLmioSan oqreteyim : ) Ehuehuehuehue
---> ~seLam oHaaaaaaaaaaa burDadamı mucu mucu muCu Len deLikanLı oL azcık oLm : ) biLmioSan oqreteyim : ) Ehuehuehuehue
K KızıLAteş Banned 13 Haz 2009 #9 ---> ~seLam delıkanlıyım La öle deme sevecen sıcak kanlı kısılıgımı veryansın edıyorum deprem gıbı titretıyorum
---> ~seLam delıkanlıyım La öle deme sevecen sıcak kanlı kısılıgımı veryansın edıyorum deprem gıbı titretıyorum
Lafferty Kayıtlı Üye 13 Haz 2009 #10 ---> ~seLam neiSe fiLm seyrediyorum Sonra aLırım boyunun öLcüsünü
iReM^^ Banned 13 Haz 2009 #18 ---> ~seLam burası ohbete mı dondu ne ? canım hosqeLdın aramısa:105: buda hosqeLdın hedıyen:64: ınsaLLah kaLıcı oLursun keyfLı forum ve payLasımLar..
---> ~seLam burası ohbete mı dondu ne ? canım hosqeLdın aramısa:105: buda hosqeLdın hedıyen:64: ınsaLLah kaLıcı oLursun keyfLı forum ve payLasımLar..