Selam millet.. 0 km bir forumla yeniden baslıyoruz.....herkese hayırlı ugurlu olsun...
onur Kayıtlı Üye 20 Ara 2006 #1 Selam millet.. 0 km bir forumla yeniden baslıyoruz.....herkese hayırlı ugurlu olsun... Son düzenleme: 20 Ara 2006
H HaKiKi^CrAzY Kayıtlı Üye 22 Ara 2006 #2 sitemiz vatana ve millete hayırlı ve uğurlu olsun bu site yıkılmadı ve yıkılmıcak herzaman ayakta kalcağına inanıyorum helal olsun sana özkan
sitemiz vatana ve millete hayırlı ve uğurlu olsun bu site yıkılmadı ve yıkılmıcak herzaman ayakta kalcağına inanıyorum helal olsun sana özkan
C CaN_KaN Kayıtlı Üye 30 Ara 2006 #5 mccehennem' Alıntı: elam millet.. 0 km bir forumla yeniden baslıyoruz.....herkese hayırlı ugurlu olsun... Genişletmek için tıkla ... slm millettttttttttt
mccehennem' Alıntı: elam millet.. 0 km bir forumla yeniden baslıyoruz.....herkese hayırlı ugurlu olsun... Genişletmek için tıkla ... slm millettttttttttt
Sevda'Lı Bayan Üye 9 Ağu 2011 #14 ---> selam olsun herkeslere Konuyu baştan okuyunca dedim ne oluyor xD
H HaDeS Kayıtlı Üye 9 Ağu 2011 #17 ---> selam olsun herkeslere hosgeldin,dogru yerdesin diyecegim ama sanirim eskilerdensin ?