tmm cnm sorarsın:)beklerim bende :)
-oZKan- Ceo Admin 7 Tem 2008 #162 tsk ederım begenmene seVındım konu derken kendın ıcın bır tanısma konusu demek ıstemıstım actıysanda ben gormedımde ..
tsk ederım begenmene seVındım konu derken kendın ıcın bır tanısma konusu demek ıstemıstım actıysanda ben gormedımde ..
_DarK_ Kayıtlı Üye 13 Tem 2008 #163 Chok saol özkan abi Arkadaşımada önerdim o da cok beğendi chok tşkler
Aymavisi Kayıtlı Üye 19 Tem 2008 #164 SeLam ArkadasLar ben KAYSERİden Aymavisi Makina Fabrikasında MuhasebeciLik yapıyorum. Hosca ve Dostca kaLmanız diLegi iLe
SeLam ArkadasLar ben KAYSERİden Aymavisi Makina Fabrikasında MuhasebeciLik yapıyorum. Hosca ve Dostca kaLmanız diLegi iLe
-oZKan- Ceo Admin 19 Tem 2008 #165 Aymavisi' Alıntı: SeLam ArkadasLar ben KAYSERİden Aymavisi Makina Fabrikasında MuhasebeciLik yapıyorum. Hosca ve Dostca kaLmanız diLegi iLe Genişletmek için tıkla ... W.A.S hOSGELDIN
Aymavisi' Alıntı: SeLam ArkadasLar ben KAYSERİden Aymavisi Makina Fabrikasında MuhasebeciLik yapıyorum. Hosca ve Dostca kaLmanız diLegi iLe Genişletmek için tıkla ... W.A.S hOSGELDIN
-oZKan- Ceo Admin 27 Tem 2008 #171 mami3234' Alıntı: ben bir arkadaşa bakmiştim Genişletmek için tıkla ... yardımcı olalım kımdır:67:
PReѧ Kayıtlı Üye 7 Ağu 2008 #180 bende yarışmaya istanbuldan katılıyorum .yarışmacı arkadaşlara başarılar. ya adam konu açmış maşallah konu, konu olmaktan çıkmış hahaha
bende yarışmaya istanbuldan katılıyorum .yarışmacı arkadaşlara başarılar. ya adam konu açmış maşallah konu, konu olmaktan çıkmış hahaha