meraba arkadaşLar ben yeniyim bi hg dersiniz haralde dimi:):2:
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 13 Haz 2011 #3 ---> seLam ahali=) Hoşgeldin aramıza
-oZKan- Ceo Admin 13 Haz 2011 #8 ---> seLam ahali=) qmz Nicki güzel yakalamışşın boş olması şaşırdım. izmir'in neresindensin Hoşgeldin ..
---> seLam ahali=) qmz Nicki güzel yakalamışşın boş olması şaşırdım. izmir'in neresindensin Hoşgeldin ..
-oZKan- Ceo Admin 13 Haz 2011 #17 ---> seLam ahali=) qmz' Alıntı: hb birgül tşkler özkan (izmiR - çiğli) Genişletmek için tıkla ... pekte izmir sayıLmaz :2:
---> seLam ahali=) qmz' Alıntı: hb birgül tşkler özkan (izmiR - çiğli) Genişletmek için tıkla ... pekte izmir sayıLmaz :2:
Nokta [.] Banned 14 Haz 2011 #20 ---> seLam ahali=) qüne$in ßatıpta qittiqi yerde Sen doqarsın qönLüme ı$ıL ı$ıL ßen qeceLeR ßoyu hep seni düşünürken.. Sen ßenden habersiz uyursun mı$ıL mı$ıL .. =) Bu hiç yabancı gelmiyor bana
---> seLam ahali=) qüne$in ßatıpta qittiqi yerde Sen doqarsın qönLüme ı$ıL ı$ıL ßen qeceLeR ßoyu hep seni düşünürken.. Sen ßenden habersiz uyursun mı$ıL mı$ıL .. =) Bu hiç yabancı gelmiyor bana