Şehitler Ölmez..

---> Şehitler Ölmez..

Şehitlerimize Allah'tan rahmet kederli ailelerine baş sağlığı diliyoruz.Milletimizin başı sağ olsun.

---> Şehitler Ölmez..

Başbakan ve GüL Sert Konuşmuş..Vay Be..
SürekLi SöyLenen BirşeyLer Var..Yitip Giden , Bu Vatanı Kanı İLe SuLayan Gencecik FidanLar ' ın İntikamını ßiriLeri ALacakmış..ŞakşakLanmak Adına Kendine BöyLe Kanayan YaraLarı MaLzeme Yapan KendiLerini Büyükten Satan Çok DeğerLi SağLam CiğerLi DevLet BüyükLeri..

TebrikLer..Yine Kınadınız..SürekLi Kınıyoruz da , İcrai Birşey Göremiyoruz..Hep Kınıyoruz.. Kınamaya Devam..3. TekiL ki$inin qöLqesinde -m , -n , -k , -nız , - lar .. Lar Lar Lar..

Kınadı-m
Kınadı-n
Kınadı-k
Kınadı-nız
Kınadı-Lar

ßLa..ßLa..ßLa..
Hep Aynı Senaryo..KaderciLik Yap , Geç..
Neyi İLk Önce Kınayıp UnutmadıLar ?
ßu da UnutuLur.. ;)

Sen ki ;

- İsraiL ÜLke VatandaşLarının Canına Kast Etti.. [ Tarihte İLk ] ..
Sen Davos'ta One minute Diyip özde VatandaşLarına Sahip Çıktın..

* Ey Boşbakan O zaman : İsraiLden ALdığın Cesaret ÖdüLünü Geri Ver ;)
de..Hakkını VereLim..

- Irak'ta o Kadar Masum İnsan , ßeßek , ßüyük , Küçük .. KatLiamLarı Yaşarken , ÖLüm KorkusuyLa Titrerken..Sen Sıcak Yataqında ßir Saqa ßir sOLa döndün , Rahat Açtın Gözünü MutLu Sabaha... ßir de Yapanın ŞakşakçıLığını Yaptın..Yapıyorsun..

* NasıL OLsa Senin OqLun ' un Gemiciqi , Kızının da Medya Partonu kocası Var..
Ee DerLer ya..Karnım Tok , Sırtım Pek..Senin de meseLen ßu.. Gerisi Umrunda mı ? Vatan ToprakLarını Peşkeş Çekerken İçin SızLadı mı Ki ? ÖLen CanLara da Vicdanın da SızLasın ?

- Sadece ßir qün değiL.. Her Gün Yitip Giden Nice FidanLarımız Var..
Medya ' nın qöLqesisin..Kaçını Duyuyoruz ? BiLiyoruz..

* Aaa Pardon :) OnLar keLLe..Senin için Ne AnLam İfade Eder ki ?
Sen AçıLım SaçıLım Yap..Şakşakçın Artsın.. Rant SağLansın..ÇarkLar Dönsün..
Kimin OqLu ÖLmüş..Canından Can qitmi$..Sana ne ? Dimi.. Vatan SaqOLsun Demeyen Şehit Babasını Hapise Attıran ßen DeğiLdim HerhaLde..;)

Burda KızıLması Gereken BizLeriz..Kimse SuçLu Aramasın...

AmpüL'ün I$ıqında AydınLanmak Uğruna , Onca Genç Girdi Kara Toprak ALtına.. HaLa da Yanması İçin Güç Vermeye Devam Ediyoruz..

Yazık..Nerde Mustafa KemaL T.C ' si..

Umut Etmek GüzeL ..

ßir Daha GeL GeL Samsun'dan Sarı SaçLım Mavi GözLüm Nerde ? Nerde ? Nerdesin Dost..

Sonumuz HayroLa..

ŞehitLerimize ALLah'tan Rahmet , AiLeLerine de ßa$ SağLığı DiLiyOrum..
Çok DoLu İçim Çok .. DökemiyOrum..

---> Şehitler Ölmez..

Allah ailelerine sabır versin.Tüm Türkiye'nin yüreği yanıyor.

Şehitler ölmez vatan bölünmez.!!!

---> Şehitler Ölmez..

tüm şehit ailelerine ALLAH sabır versin. Ve buna hala dur diyemeyen veya dur demek istemeyen devletimizin acizliğiyle olmaz artık. Bu işler İstanbul da İzmir de ve yahut başka yerlerde yürümekle de olmaz. Birlik olup güneydoğu ya yürüyüp o pkklı itleri kendimiz bulup ellerimizle boğmadıkça, gidip gabarı, kandili ateşe vermedikçe daha çok analar ağlar ocaklar yıkılır.

---> Şehitler Ölmez..

oasis basbakanin elindemi gitsin hepsini saklandi delikden bulsunda oldursun????

bukadarda olmaz; gerek kandilde olsun gerek irak iran turkiyede sinir ici sinir disiii baskilar onlara karsi devam ediyor.

her halta basbakan demeyin rica ediyorum

burda soz konusu sehitlerimiz basbakanin ister bererikligi olsun ister olmasin.

---> Şehitler Ölmez..

oasis basbakanin elindemi gitsin hepsini saklandi delikden bulsunda oldursun????

bukadarda olmaz; gerek kandilde olsun gerek irak iran turkiyede sinir ici sinir disiii baskilar onlara karsi devam ediyor.

her halta basbakan demeyin rica ediyorum

burda soz konusu sehitlerimiz basbakanin ister bererikligi olsun ister olmasin.

Aynen katılıyorum.

---> Şehitler Ölmez..

Erdoganin 2 bilegi malesef onlarin arkasindaki pis guclu bilekleri indirmye yetmiyor malesef....

---> Şehitler Ölmez..

Erdoganin 2 bilegi malesef onlarin arkasindaki pis guclu bilekleri indirmye yetmiyor malesef....

doğru diyorsun, itlere sayın, şehitlere kelle diye hitap ederek, dtp li milletvekillerin yaptığı bölücülüklere göz yumarak, aman tahrik olmasınlar diye gittikleri yerde Türk bayraklarını ve Atatürk posterlerini kaldırarak, devletin polislerini tokatlayan dtp li milletvekillerine sessiz kalarak çok güzel işler başardı sayın boşbakan. bir şeye bileğinin gücünün yettiğini anlamak için önce bir güç sarfetmelisin. Ama bizim boşbakanımızın hiç böyle bir teşebbüsü yok. Bölücüleri şımartmaktan başka bir şey yapmıyor malesef. o zaman akıllara şu geliyor senin sözlerinden yola çıkınca. Acaba bu kadar şeye göz yuman başbakanın arkasında hangi pis güçler var !!!

---> Şehitler Ölmez..

Ne Desek, Ne Söylesek Boş.. Düşünceler Ve Kelimeler İflas Etmiştir..
Yüce Şehitlerimizin Ruhları Şad Olsun, Allah Kederli Ailelerine Bol Sabırlar Versin.. Bu Acı Tarif Edilemez...

---> Şehitler Ölmez..

WLEqK.jpg

---> Şehitler Ölmez..

Ne denir bilinmez...

Kelimelerin bittiği an bu sadece.

Bırakın siyasi konuşmayı da bakın şu işe..

Ya yapın ya da s**** olup gidin şu memleketten...

Allahdan dinden imandan bahsedenler, anaların beddualarını almaktan bıkmadınız mı ?

Aldığınız oyları ekonomi dışında alanlardada hakedinde neyse ya bişey demıyecem moralım ıyıce bozuldu

---> Şehitler Ölmez..

Ölen Silah Arkadaşlarıma Allah'tan Rahmet Diliyorum.

Dün Akşam Hatay Serinyol'ada Baskın Yapılcağı Haberi Geldi

Bizleri Akşam 8 De yatırdıLar

Tüm Işıklar Söndürüldü

Koğuşlara Giriş Çıkış Yasaklandı

Ormandada Termal Kamera Görüntü Almış

Baya Bi Sıkıntılı Buralarda Dünden Beri

Herkezin Silahı Başının Ucunda Duruyor.

---> Şehitler Ölmez..

Tüm Işıklar Söndürüldü

azcık daha sabredin semih hocam, aralıkta zaten bunların ateşkesi bitiyor, kışın bir şey yapacaklarını zannetmiyorum, aralığa kadar gözünüzü termal kameradan ayırmayın, hele geceleyin

---> Şehitler Ölmez..

Tüm Işıklar Söndürüldü

teyakuz dasınız semih saldırı olursa müdale etmeyiz için ıraka girdik ama asıl kışın ıraka girecez o zaman türk askerini gösterecez onlara biraz sabır.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri