:29: sor soru ama olsunn..
scotch Kayıtlı Üye 14 Kas 2007 #4 bende beklerdım kızları ne zaman alcxaklar askere gıtrsınler bız beklerız onları çavus arzu pavlova
__€yLüL__ Bayan Üye 14 Kas 2007 #7 bencede çoooooooooook seviyosa bırak 15 ay 45 ay bile bekler mesela ben aşkımı bekliceeeeeeeem
A Aglamaz ~Emekli Kayıtlı Üye 14 Kas 2007 #8 İnş Seven InSaN BeqLer Ha Bıde Su Var Hayat SartLarı Bakıs Acısı Kalıte Bide SaoLun '
çöl çiçeği Banned 14 Kas 2007 #12 evet beklerimm.... ki böyle bişeyde oldu zamanında bekledimde.. kişilikle alakalı bişey bu ağlamazında dediği gibi kalite gerektiriyor
evet beklerimm.... ki böyle bişeyde oldu zamanında bekledimde.. kişilikle alakalı bişey bu ağlamazında dediği gibi kalite gerektiriyor
DaNGeR Kayıtlı Üye 14 Kas 2007 #16 dieseL' Alıntı: ßen Onu Hamileyken bekLiom oda beni bekLer heralde Genişletmek için tıkla ... ahahahahah
dieseL' Alıntı: ßen Onu Hamileyken bekLiom oda beni bekLer heralde Genişletmek için tıkla ... ahahahahah
schatzi Bayan Üye 14 Kas 2007 #17 vala bende beklerim tabi değer biriyse buna.seviyosan gerçekten sevdiğine inanıyosan beklenir.