---> seçmelerrr Matematik yalan söylemez.
'Gülümse :D Prenses 7 Kas 2013 #22 ---> seçmelerrr Hani 3 kuruşluk adamlara 5 kuruş değer veriyosunuz ya, bunu ekonomiye yaptığınızda o aradaki 2 kuruş enflasyona neden oluyo işte.
---> seçmelerrr Hani 3 kuruşluk adamlara 5 kuruş değer veriyosunuz ya, bunu ekonomiye yaptığınızda o aradaki 2 kuruş enflasyona neden oluyo işte.
'Gülümse :D Prenses 7 Kas 2013 #25 ---> seçmelerrr #VeSonraDedimkiLaN 3 günlük dünya üzmeye üzülmeye değer mi..? ölüm her an ensemizde..sevelim mutlu edelim üzmeyelim kimseyi..
---> seçmelerrr #VeSonraDedimkiLaN 3 günlük dünya üzmeye üzülmeye değer mi..? ölüm her an ensemizde..sevelim mutlu edelim üzmeyelim kimseyi..
'Gülümse :D Prenses 11 Kas 2013 #26 ---> seçmelerrr Islak mendille önce yüzünü sonra elini sonra masayı en son da ayakkabısını silen tek millettiz.
---> seçmelerrr Islak mendille önce yüzünü sonra elini sonra masayı en son da ayakkabısını silen tek millettiz.
'Gülümse :D Prenses 11 Kas 2013 #27 ---> seçmelerrr Sevgili ile bilmem ama bazı arkadaşlarla arkadaş ilişkilerine ara vermenin 2 tarafada faydalı olacağını düşünüyorum.
---> seçmelerrr Sevgili ile bilmem ama bazı arkadaşlarla arkadaş ilişkilerine ara vermenin 2 tarafada faydalı olacağını düşünüyorum.
'Gülümse :D Prenses 11 Kas 2013 #28 ---> seçmelerrr ''Keşfedildikten sonra gerçekleri anlamak kolaydır. Mühim olan keşfetmektir.'' -Galileo Galilei
---> seçmelerrr ''Keşfedildikten sonra gerçekleri anlamak kolaydır. Mühim olan keşfetmektir.'' -Galileo Galilei
'Gülümse :D Prenses 17 Kas 2013 #29 ---> seçmelerrr Eskiden saatlerce konuştuğun insana artık bir yabancı gibi davranmak ne bileyim, çok acı.
---> seçmelerrr Eskiden saatlerce konuştuğun insana artık bir yabancı gibi davranmak ne bileyim, çok acı.
'Gülümse :D Prenses 17 Kas 2013 #30 ---> seçmelerrr çocukken sabah erkenden uyanıp çizgi film izlediğim pazar sabahlarını özledim.
'Gülümse :D Prenses 17 Kas 2013 #31 ---> seçmelerrr Gidip yüzüne tükürüp, suratına tokatı patlatıp sonra da arkamı dönüp yürümek istediğim biri var.
---> seçmelerrr Gidip yüzüne tükürüp, suratına tokatı patlatıp sonra da arkamı dönüp yürümek istediğim biri var.
'Gülümse :D Prenses 17 Kas 2013 #33 ---> seçmelerrr Siz siz olun çok da tanımadığınız birine "hayat sana güzel" demeyin. Birini hep gülümsediği için hiç derdi yok sanmak biraz acımasızca.
---> seçmelerrr Siz siz olun çok da tanımadığınız birine "hayat sana güzel" demeyin. Birini hep gülümsediği için hiç derdi yok sanmak biraz acımasızca.
'Gülümse :D Prenses 17 Kas 2013 #34 ---> seçmelerrr Sana ''İyi misin?'' Diyemeyecek kadar uzaksam. Bana ''Kötüyüm.'' Diyecek kadar yakın olma.
---> seçmelerrr Sana ''İyi misin?'' Diyemeyecek kadar uzaksam. Bana ''Kötüyüm.'' Diyecek kadar yakın olma.
'Gülümse :D Prenses 17 Kas 2013 #35 ---> seçmelerrr Eskiden düğüne "oynayayım" diye gidilirdi. Şimdilerde "bi görünüp geleyim, gelmedi demesinler" yada "takımı takıp geleyim" diye gidiliyor
---> seçmelerrr Eskiden düğüne "oynayayım" diye gidilirdi. Şimdilerde "bi görünüp geleyim, gelmedi demesinler" yada "takımı takıp geleyim" diye gidiliyor
'Gülümse :D Prenses 17 Kas 2013 #36 ---> seçmelerrr telefonu icat ettimde ne oldu apple zengin oldu.. Alexander Graham Bell
'Gülümse :D Prenses 17 Kas 2013 #37 ---> seçmelerrr "Ben gidiyorum" diyen kadına, "otur kız oturduğun yere" diyen adam aşıktır.
'Gülümse :D Prenses 17 Kas 2013 #38 ---> seçmelerrr Kazanması yıllar süren, kırılması saniyeler alan ve dağıldıktan sonra tekrar toparlaması için ömür gereken şeye; güven denir.
---> seçmelerrr Kazanması yıllar süren, kırılması saniyeler alan ve dağıldıktan sonra tekrar toparlaması için ömür gereken şeye; güven denir.
'Gülümse :D Prenses 17 Kas 2013 #39 ---> seçmelerrr Önce aramaktan, sonra ağlamaktan, ondan sonra hatırlamaktan, en son da nefret etmekten vazgeçersin
---> seçmelerrr Önce aramaktan, sonra ağlamaktan, ondan sonra hatırlamaktan, en son da nefret etmekten vazgeçersin
'Gülümse :D Prenses 17 Kas 2013 #40 ---> seçmelerrr Sen benim olduktan sonra herşey herkesin olabilir.